Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Támogatjátok Woojint ? (...

Támogatjátok Woojint ? ( stray kids )

Figyelt kérdés
Ugye Woojin elment a stray kidstől viszont akkor még nem ismertem őket ezért kíváncsi vagyok rá hogy mit gondoltok róla . Ti támogatjátok vagy inkább utáljátok ?

2020. nov. 22. 19:25
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Nem utálom, de nem is szeretem. Csalódtam benne igazából. Nagyot csalódtam. Amiket hallottam róla, mióta kilépett. Elég szürreális volt.
2020. nov. 22. 19:30
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Ameddig bíróságon el nem ítélik, addig igazából semleges. Most messziről jött ember azt mond amit akar...
2020. nov. 22. 21:35
 3/10 jiminolyanaranyos ***** válasza:
72%
amit az 1-es írt. csalodtam benne...
2021. febr. 1. 20:18
 4/10 anonim ***** válasza:
20%
Őszintén én nem csalódtam benne hiszen soha nem is ismertem még csak távoli ismerőse se voltam akkor miért legyek csalódott? Ezek pletykák és amíg nincs bizonyíték ami alá támasztja, hogy mit tett én addig leszarom mert nem tudom az igazságot.
2021. febr. 8. 22:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

igazából amikor kilépett a Stray Kidsből nagyon aggódtam mi lesz a többi taggal, mennyire fogja ez megviselni őket stb. és utána pár hónapra be is lett jelentve, hogy solo karrierbe akar kezdeni, de egyszer nem futott át az agyamon, hogy támogassam bármilyen módon.

nem tudom, hogy tényleg igazak-e az állítások, miszerint molesztált lányokat, de biztosan nem ártatlan.

amikor kilépett a bandából, már a következő comebackjuk következett, és azt hiszem akkor adtak ki valamilyen képes könyvet is róluk, amiből aztán ki kellett venni Woojint, és ezért később kerültek ki.

tehát teljes értetlenséggel állt mindenki az előtt, hogy ha kilépett, akkor miért akkor tette mikor már előre megvolt tervezve az ütemtervük teljes bandaként. már akkor is rengetegen tippelgettek, hogy valószínűleg több van a háttérben, és nem önszánt akaratából lépett ki, hanem ki lett rúgva.

chan egyszer mondott a livejában valamit, amire sokan felmérgesedtek. ( ez woojin kilépése utáni pár hónappal történt ) arról beszélt, hogy neki volt egy barátja, aki ígéretet tett, de nem tartotta be, és önző módon nem gondolt arra, hogy ez milyen hatással lesz a körülötte lévő emberekre. Majd hozzátette, hogy "a Stayek tudni fogják kiről beszélek."

valószínűleg meg lett tiltva nekik, hogy Woojin nevét kimondják nyilvánosan. a cég eléggé szabályozza, hogy mikor mit mondhatnak ki a tagok, de chan mindig tesz utalásokat az éppen aktuális szituációra. Ezek szerint megbántotta a tagokat, ami engem eléggé felidegesített.

amikor a botrány történt 3 éjszaka is rémálmom volt Woojinnal, de mára már nem is gondolok rá. Nem utálom, de ellenszenvet érzek bármikor rá gondolok.

2021. febr. 8. 22:43
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

Mivel még látom, még mindig negatív téma, letisztázom:

A lányok bevallották, hogy csak koholt vádakat állítottak, tehát Woojin ártatlan volt ez ügyben. (+ a ""tanúk"" állítása szerint is egyértelműen ártatlan)

Az pedig, hogy bántalmazta a csapattársait... Ha tényleg bántalmazta őket, akkor miért viselik még mindig mind a kilencen ugyanazt a barátság karkötőt, azóta is?

Bang Chan is elmondta, hogy ne utálják Woojint (valahogy így mondta, már nem emlékszem pontosan).

Mindemellett, jól tudjuk (vagy páran talán mégsem annyira jól, sajnos, és ezért születnek téves feltételezések), a JYP nagyon szigorúan veszi a bandatagok közötti negatív viszonyokat, ha tényleg bántotta volna őket, akár testileg, akár lelkileg, rögtön kidobták volna. Ha jól tudom, erre volt is példa korábban, de meglehet, tévedek (ez esetben elnézést).

A rögzített "bántalmazásokról" szóló bizonyítékok, amik fergetegesen és abszurd módon lettek összevágva youtubeon, hát mit ne mondjak, nem csapkodják egymást a fiúk folyton? Szerintem ezt már eléggé megszokhattuk a bandától. Vállveregetések, azta...

Mindenesetre, szerintem így már egész nyilvánvaló, hogy mi az igazság a "bántalmazással" kapcsolatban...

Tudta, hogy sok stay ellene fog fordulni, és ha a bandában marad, akkor az egész stray kids-t el fogják hagyni. Bár sokan így is elhagyták őket, még azután is, hogy kilépett, de meg akarta előzni, hogy utálat tárgya legyen miatta az egész banda.

2021. febr. 16. 20:52
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
Hatos válaszoló köszönöm a válaszod végre valaki aki nem gyűlölettel beszél és rendesen utánna néz a dolgoknak földobtad ezzel a napom🥺. Végre egy magyar fan aki nem azt mondja, hogy Woojin rossz ember. Én is mondtam másoknak ezeket a bizonyítékoket de egyből azzal jöttek, hogy beteg vagyok és hogy nem látom, hogy a fiúkat bántalmazta. De akkor mégis Chan miért Woojinnal volt a legjobban? Hyunjinnak egyszer Woojin és ő volt a háttere ezt meg is mutatta... persze, ha valaki bántalmaz engem én is háttérképnek tenném be🤡.
2021. febr. 16. 21:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom. Mindenki dobálnhat más fejéhez bozonyítékok nélküli vádakat, mondván, hogy azt meg azt tette. Akkor még nem szabadott elhinni semmit sem, de miután egy kamu entertainmentre hivatkozott, hogy majd az kiáll mellette, vagy már nem tudom h volt, az már elég gyanús. Minek neki kamu entertainment, ha ártatlan?
2021. máj. 5. 18:18
 9/10 anonim ***** válasza:
24%
Ha a bántalmazás, SA kamu én akkor is undorodom tőle, tekintve hogy still hazudozott, valamint ezzel promotálta egy cbjét vagy debüt számát, nem tudom mi volt az. Szóval köszönöm, de nekem belőle nem kell, így nem is követem/hallgatom
2022. márc. 29. 13:09
 10/10 anonim ***** válasza:
48%

Előző vagyok!

Mielőtt valaki megkérdezi mivel hazudozott:

Létrehozott egy kamu céget, ellopta egy online bútoráruház logóját (akik azt hiszem akkor még facebookon írtak erről) és egy chicagói DJ duó nevét (10X Entertainment). A cég nincs / akkor még nem létezett, az egész kamu volt. Valamint, valószínűleg láttátok mikor Chan burkoltan beszélt róla, a sírás kerülgette és mondta, hogy Woojin hülyesége(ke)t csinált és most szépen szólva rábaszott. Chan nem beszélt volna így róla, ha nem történt volna ott a háttérben valóban valami, ne legyünk butusok:D Arról nem beszélve, amit leírtam az előző válaszomban is; hogy ezzel a drámával, az SA vádakkal, bántalmazással promotálta a munkásságát.. Undorító

2022. márc. 29. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!