Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van az, hogy mostonába...

Miért van az, hogy mostonába a Kpop albumok legtöbbjénél nincsenek preorderes cuccok?

Figyelt kérdés
Régebb, ha előrendeltél egy albumokat akkor kaptál még külön képeket, legtöbb esetben postcardokat, amik már a későbbi nyomtatásokban nem voltak benne, de mostonába nincsenek ilyenek. Nem azt mondom, hogy semelyikben sincs, de ami albumokat rendeltem az idén csak az egyikben volt.

2020. nov. 22. 09:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Honnan rendeled? Amúgy leszokták írni, hogyha van hozzá cucc
2020. nov. 22. 09:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Különböző oldalakról szoktam, legtöbbször valami európai oldalakról, de pont az a kérdésem, hogy régen mindig voltak ilyenek és mostonába nem minden albummal jön.
2020. nov. 22. 09:53
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Az a baj hogy most már csak előrendelés van legalábbis az esetek 80%-ban igen! Annyira egy fan görcs lett a kpop hogy a rajongok már csak direkt erre keresnek pénzt hogy el kelthessék az idolos cuccokra meg hogy előbb megkapják az albumokat amikben benne van a fan meet jegy (véletlenszerűen)
2020. nov. 22. 10:38
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
3as hogy jöttek ide hogy kik mikor rendelnek elő? A kérdés preorder giftekről van szó. Kedves Kérdező, az európai oldalakhoz többségében nem jutnak el a preorder giftek, de ha mégis akkor azt jelzik a leírásban. Ktown4un megtudod nézni, hogy van e hozzá gift. Ahogy néztem minden albumhoz előrendelésnél jár hozzá valamilyen cucc. De nézd meg a koreai oldalakon, ott részletesen leírják, higy mi vam benne vagy mik járnak még pluszba hozzá. Ktown4u, interasia pl.
2020. nov. 22. 11:00
 5/8 anonim ***** válasza:
26%

4-es olvasd el még egyszer! ha ennyire sem vagy képes átlátni a helyzetet akkor inkább ne írj semmit sem!

a pre-release avagy előrendelés korlátozott dolgokat ad ajándékba persze azért mert előre meg veszik a cuccot ez általában kevesebb megrendelés szokott lenni mert valamivel drágább vagy pedig sokan nem tudják pont akkor meg venni hanem csak a megjelenés után 1 héttel

de itt most a kpop eljutott arra hogy a fanok szinte előre meg rendelik legalább is a 70-80%-át! mert megy a qurva nagy verseny mind a youtube nézettség mind az eladás ill. comeback showkon

ezért már a cégeknek kevésbé éri meg hogy + dolgokat tegyenek hozzá mert a nagyobb része így rendeli meg valamint nem is fog akkor jutni mindenkinek sem ami szintén vitákat eredményez

2020. nov. 22. 11:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ez a probléma. Ha megnézed pl a BTS be albumához, is járt preorderes gift, pedig ők megtehetnék, hogy nem raknak hozzá semmi pluszt előrendelés esetén sem. Inkább a vásárlás helyévek van gond, hisz én iams megfigyeltem h az európai árusítókhoz csak nagyon ritkán jutnak el az ilyen cuccok.
2020. nov. 22. 11:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Amikor vannak preorderes cuccok akkor mindig megkapom őket, ha előrendelem, de itt az a kérdés, hogy miért van az, hogy mostonába kevesebb albummal járnak ilyenek.
2020. nov. 22. 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:
52%

a bts-t nem lehet számolni amikor a legtöbb eladással rendelkezik a történelem során persze csak koreában

valamint a weverse oldalán ők rögtön első kézből tudják az albumokat eladni

de itt még mindig az a lényeg hogy verseny van a cégek meg nem tudnak mindenkinek plusz cuccot adni mert az nagyobb kiesést eredményez mert a rajongok nagyja előrendeli pont hogy jó legyen az eladás tudjanak versenyezni a netes számolásoknál meg műsorokban hogy díjat kapjanak az adott csapatok

2020. nov. 22. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!