Miért van az, hogy mostonába a Kpop albumok
legtöbbjénél nincsenek preorderes cuccok?
Figyelt kérdés
Régebb, ha előrendeltél egy albumokat akkor kaptál még külön képeket, legtöbb esetben postcardokat, amik már a későbbi nyomtatásokban nem voltak benne, de mostonába nincsenek ilyenek. Nem azt mondom, hogy semelyikben sincs, de ami albumokat rendeltem az idén csak az egyikben volt.
Honnan rendeled? Amúgy leszokták írni, hogyha van hozzá cucc
2020. nov. 22. 09:17
2/8 A kérdező kommentje:
Különböző oldalakról szoktam, legtöbbször valami európai oldalakról, de pont az a kérdésem, hogy régen mindig voltak ilyenek és mostonába nem minden albummal jön.
2020. nov. 22. 09:53
3/8 anonim válasza:
Az a baj hogy most már csak előrendelés van legalábbis az esetek 80%-ban igen! Annyira egy fan görcs lett a kpop hogy a rajongok már csak direkt erre keresnek pénzt hogy el kelthessék az idolos cuccokra meg hogy előbb megkapják az albumokat amikben benne van a fan meet jegy (véletlenszerűen)
2020. nov. 22. 10:38
4/8 anonim válasza:
3as hogy jöttek ide hogy kik mikor rendelnek elő? A kérdés preorder giftekről van szó. Kedves Kérdező, az európai oldalakhoz többségében nem jutnak el a preorder giftek, de ha mégis akkor azt jelzik a leírásban. Ktown4un megtudod nézni, hogy van e hozzá gift. Ahogy néztem minden albumhoz előrendelésnél jár hozzá valamilyen cucc. De nézd meg a koreai oldalakon, ott részletesen leírják, higy mi vam benne vagy mik járnak még pluszba hozzá. Ktown4u, interasia pl.
2020. nov. 22. 11:00
5/8 anonim válasza:
4-es olvasd el még egyszer! ha ennyire sem vagy képes átlátni a helyzetet akkor inkább ne írj semmit sem!
a pre-release avagy előrendelés korlátozott dolgokat ad ajándékba persze azért mert előre meg veszik a cuccot ez általában kevesebb megrendelés szokott lenni mert valamivel drágább vagy pedig sokan nem tudják pont akkor meg venni hanem csak a megjelenés után 1 héttel
de itt most a kpop eljutott arra hogy a fanok szinte előre meg rendelik legalább is a 70-80%-át! mert megy a qurva nagy verseny mind a youtube nézettség mind az eladás ill. comeback showkon
ezért már a cégeknek kevésbé éri meg hogy + dolgokat tegyenek hozzá mert a nagyobb része így rendeli meg valamint nem is fog akkor jutni mindenkinek sem ami szintén vitákat eredményez
2020. nov. 22. 11:25
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem ez a probléma. Ha megnézed pl a BTS be albumához, is járt preorderes gift, pedig ők megtehetnék, hogy nem raknak hozzá semmi pluszt előrendelés esetén sem. Inkább a vásárlás helyévek van gond, hisz én iams megfigyeltem h az európai árusítókhoz csak nagyon ritkán jutnak el az ilyen cuccok.
2020. nov. 22. 11:29
7/8 A kérdező kommentje:
Amikor vannak preorderes cuccok akkor mindig megkapom őket, ha előrendelem, de itt az a kérdés, hogy miért van az, hogy mostonába kevesebb albummal járnak ilyenek.
2020. nov. 22. 11:57
8/8 anonim válasza:
a bts-t nem lehet számolni amikor a legtöbb eladással rendelkezik a történelem során persze csak koreában
valamint a weverse oldalán ők rögtön első kézből tudják az albumokat eladni
de itt még mindig az a lényeg hogy verseny van a cégek meg nem tudnak mindenkinek plusz cuccot adni mert az nagyobb kiesést eredményez mert a rajongok nagyja előrendeli pont hogy jó legyen az eladás tudjanak versenyezni a netes számolásoknál meg műsorokban hogy díjat kapjanak az adott csapatok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!