Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi nem hangzik el, amikor a...

Mi nem hangzik el, amikor a Spotify és a YouTube a prémiumról beszél?

Figyelt kérdés

A Spotify lejátszik 3-4 dalt, utána el szokta mondani, hogy milyen előnyei vannak a prémiumnak. Amikor a YouTube-on egy lejátszási listát játszok le, akkor előfordul, hogy egy videó lejátszása előtt elmondja, hogy mit tud a prémium. Aki nincs bejelentkezve a YouTube fiókjába, ő is azt hallja, hogy a prémium egy hónapig díjmentes. Az azonban sem a Spotify-on, sem a YouTube-on nem hangzik el, hogy amikor valaki megnéz egy vetélkedőt vagy egy filmet, akkor miféle prémiumra kell előfizetni.

Mostanában a Bezár a bazár annyira későn van, hogy csak akkor nézem a tévéből, amikor másnap sehova sem kell mennem (pl. pénteken). Úgy szoktam a Bezár a bazárt megnézni, hogy amikor hazajövök, akkor a TV2 honlapjáról nézem vissza:

[link]

Olyan prémium nincs, amivel reklámmentesen meg lehet nézni a Bezár a bazárt.

Önök mit csinálnának, ha a Spotify és a YouTube bemondaná a prémiumot, s nem lenne bankszámlájuk? Mit csinálnak akkor, amikor TV-t néznek, s bosszantják önöket a reklámok?

2020. nov. 21. 09:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Bár az E-mailt ugyan figyelmen kívül szoktam hagyni, de jó lenne elmagyarázni a Spotify-nak, hogy hagyjon békén a prémiummal.
2020. dec. 19. 00:30
 12/13 A kérdező kommentje:
Ma megint küldött levelet a Spotify. Próbáltam már egyszer-kétszer válaszolni az E-mailjeire, de mindig kiírja, hogy nem sikerült elküldeni a választ. Azt szokta írni, hogy a három hónap prémium 4,99 (durván 5) euró. Ajánlhatja akárhányszor a kib?szott prémiumot, akkor sem fog érdekelni.
2020. dec. 22. 19:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Nincs lent (az email leges legalján), hogy "Leiratkozás"?
2020. dec. 22. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!