Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak én érzem úgy, hogy a...

Csak én érzem úgy, hogy a Bangtan ha egy kategóriában van a Blackpinkkel, akkor a lányoknak semmi esélyük sincs?

Figyelt kérdés
Semmi utálat, a BTS-t is szeretem, csak úgy gondolom, hogy kissé túl vannak hypeolva. Az MTV EMA-n is elvitték az összes díjat, míg a BP egyet sem kapott. Nekik lehet Magyarországon is reklámjuk, pedig ezt a többi banda is megérdemelné.

2020. nov. 17. 22:21
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
69%
Ők vannak felhypolva, ez ellen nem tehetünk semmit. És ezt vérbeli blinkként mondom. Persze, szomorú vagyok amikor ilyet látok, de már hogy is mondjam. Megszoktam. :(
2020. nov. 17. 22:34
 2/25 anonim ***** válasza:
70%

en verbeli army vagyok de szerintem is fel van hypeolva a BTS nagyon szeretem oket de neha mar nagyon sok amikor naponta 100szor latom oket

de ez van

2020. nov. 17. 22:58
 3/25 anonim ***** válasza:
32%

az összes kpop csapat fel van hypeolva a végletekig! főleg bts és bp... persze semmi rendkívüli nincs egyikben sem... most bp lecsuszott a jégkrémmel a bts pedig az angol számmal mindketten a lehuzott bőr lehuzását adják el 2-3 éve! a dna még jó volt és az első számok ahogy a bp-nél is az első és a dululu minden más már a copyright copyrightja... hozzá teszem lehet látni hogy seventeen gfriend a bighit alatt ugyan azokat a számokat adja ki valamint bighit második bp-ét akar csinálni de hát erre nem a gfriend az alkalmas... kár értük de hát ez van a lányoknak azt ígérték ha ki rakják akkor jobbak lesznek... csak hát kb fele akkora lett az eladásuk mint az ezelőtti 3 albumuk...

a lányoknak meg most lesz majd egy kis fellendülés mert bts megy katonaságba lassan ezért jobban fognak tudni amcsiban elhelyezkedni de ettő függetlenül nem lesznek jobbak csak amerika nekik fogják ki adni amit a bts-nek szánna... ha még aktuális... trump és a másik jelölt is szépen meg huzza most a határt mert a kpop már veszélyt jelent az amerikai gazdaságra! europában meg hát nem kellenek max pár koncertre... de aktivan itt nem tudnak befutni sem alkalmiban sem ahogy mondtam csak koncertre de médiában nem

2020. nov. 17. 23:24
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Semelyik Kpop csapatnak sincs, nem csak a Blackpink-nek. Ezért nem szeretik sokan az Award Show-kat, most a legközelebbi a Mama lesz, ahol nagyon sok díjat lehet nyerni, ugye nagyon sok fontos díj van ott, mint a SOTY stb. és eléggé garantált, hogy idén a legtöbb díjat a fiúk viszik haza. Persze sok ilyen esetben ezek a díjátadókon csalnak a szervezők és nyer egy csapat és nem adják neki oda a díjakat, ezért nem lépett fel eddig a YG és az SM (bár úgy látom idén lesznek SM idolok is).

Vissza a lényegre, ez van, persze ez nem jelenti azt, hogy semmilyen más kpop csapat nem fog nyerni, mert persze, hogy fognak. Én nem panaszkodok ezért, mert megérdemlik, de persze az természetes, hogy kicsit elszomorító amikor látod, hogy a kedvenc csapatod nem nyert.

2020. nov. 18. 07:01
 5/25 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem a Blackpink van jobban felhypeolva...a fiúk egy szinte teljesen ismeretlen cégnél debütáltak, igaz, nyertek akkor is már díjakat, viszont elvileg ezeket sokszor nem mutatták a közönségnek, mivel nem a Big3-tól jöttek. És innen sikerült nekik felkapaszkodniuk. Viszont a Blackpink debütált az egyik legnagyobb cégnél, már ekkor rengeteg ismerettségre tettek emiatt szert, nem azt mondom, hogy nem érdemlik meg, de azért van különbség jócskán a két csapat helyzete között.
2020. nov. 20. 20:31
 6/25 anonim ***** válasza:
51%

azt se feledd el hogy a bighit sem volt kezdő cég! és ez nem a cégek sikerét tükrözi (egy részben igen) itt főleg a csapatok miatt váltak híressé de ha jobban belemegyünk akkor a bts jókor volt jó helyen! emlékszek abban az időben pont nem volt egy érdemleges fiú banda sem mert akkortájt öregedtek ki az akkori top fiú bandák ez a bp-nek a sikere is egyben ők is ugyan így voltak! legalábbis ők a bts-el tudtak elindulni mert a bts adott komolyabb hangot külföldön emiatt a bp is sikeresebb tudott lenni mert azért a bp nem egy régi csapar 4 éves csak és pl nagyon sok lány csapat van ami idősebb és fele annyira sem sikeres!

mondhatni mindkét csapat volt jó helyen jó időben

és ahogy észrevettem most és jövő évben fog debütálni az újabb generáció ami sikeres lesz

pl a bighit/sourcemusic új fiu és lány csapatai asszem valami 3 lány csapat lesz meg 2 fiú...

ha sourcemusic veszi át az irányítást a lányoknál akkor jók lesznek de ha a bighit beleszól ami több mint valószínű akkor mennek a levesbe...

de a fiuknál más a helyzet... azokhoz értenek

hozzáteszem az összes kpop csapat és idol túl van hypeolva... nem baj úgyis erről szól 80%-ban a maradékban pedig a zenéről...

tény a fanok jobban szeretik ha láthatják illetve műsorokban mint amikor ki adnak egy új zenét... az mv-et is a stream és comeback időszakban játszák csak le utána már a kutya sem nézi őket... (esetleg az új fanok párszor) de a fanok csak abban az időben mikor megy a "stream verseny"

2020. nov. 20. 22:03
 7/25 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó: amúgy én is észrevettem, hogy amióta a Source Music a BH alá tartozik és jobban beleszólnak a Gfriend-be, és stílust váltottak, sokkal kevesebb érdeklődőt vonzanak.
2020. nov. 20. 22:12
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Plusz még 6-os, azért az nem igaz, hogy a BTS-nek nem volt konkurenciája mert ott volt a SHINee, az EXO,stb.
2020. nov. 20. 22:21
 9/25 anonim ***** válasza:
43%

ez csak természetes a gfriend nagyon erősen tartotta magát ahhoz hogy nem szexről szolnak ehhez képest akkora 180 fokos fordulatot vettek hogy már minden színpadon kint van a mellük és nem is kis dekoltázsról beszélhetünk hanem a legízléstelenebb ríbancosabb "stílusról"... ja hozzá teszem mind ezt úgy hogy évekig hangoztatták mind a tagok mind a vezetőség hogy sosem lesz "szexi koncepció" ":D amin csak szánakozva tudok mosolyogni...

pl ajánlom ezt a képet

[link]

meg magát az új mv-ét bele néztem

sztriptíz tánc

és a másik része meg arról szól hogy szük ruhákban a mellüket vetetik különböző fekvő pózokban...

a concept fotok meg egyenesen magukról beszélnek... kár értük de ez van

persze eladásokban fele akkorák lettek...

2020. nov. 20. 22:23
 10/25 anonim ***** válasza:
38%
igen ezt nem is mondtam hogy nem volt konkurenciája csak hogy az akkori sikeres fiu csapatok pont ki öregedtek de a shineet nem mondanám mert az egy másik generáció én pl superjunior meg bigbang-re gondoltam ugye ezek voltak a legnagyobbak akkor tájt
2020. nov. 20. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!