K-popperek!!! Szerintetek miért lett a BTS ilyen híres??
Most kifejezetten a K-popról beszélek csak.
Egy csomó jó másik fiú illetve lánya banda van még ami nagyon jó. Mégis miért a BTS lett ennyire híres??
Nagyon szeretem őket, és büszke vagyok rájuk, de mondjuk a BIGBANG-nek vagy az Exo-nak, Momoland-nek stb. nem sikerült.
Miért?? Szívesen várok másoktól is válaszokat, nem csak BTS fanoktól. Csak légyszíves kulturáltan.
igen pont ezért is mondtam hogy pont nekik adtak pénzt! akik lényegében nem is segítenek a feketéknek a gettokban! az egész blm csak káoszt művel akkor inkább adhatták volna rák kutatásra vagy észak koreaia menekülteknek vagy europai és vagy afrikai éhezőknek nem pedig egy olyan szervezetnek ami le csalja még a jézuskát is a fáról...
hozzáteszem nem a rajongok hibája a randi tilalom hanem a cégeké akik ilyen koncepciót gyártottak...
de 19 lényegében ezt akartam mondani hogy nem az idolok hanem a cégek és azért némelyik fan de főként a cégek... a cégek is írják a dalszöveget meg mindent persze ír a bts tagjai is de ilyen 20% körül még mindig a legtöbb dalukban + 6 szakember dolgozik rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!