Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyire tetszik az Uptown...

Mennyire tetszik az Uptown Girl c. dal Billy Joel-tól?

Figyelt kérdés
Nekem közepes.

#1983 #Billy Joel #Uptown Girl
2020. nov. 16. 14:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem az én világom. Az ilyesféle régi pop nekem általában túl gügyének érződik. Meg ez a doo-wop-revival hangzás szerintem elég csúnyán öregedett... Nem aktív tortúra hallgatni, de azért nem is szívesen tenném.

Mindenesetre köszönöm, hogy meghallgattattad velem, mert így volt szerencsém szembesülni vele, hogy YouTube-on a dal alatti kommentszekcióban egy csaj naplózza, hogy egy éven át minden nap meghallgatja a dalt. Ma jár elvileg a kilencvenediknél. :D

2020. nov. 16. 15:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó kis zene.
2020. nov. 16. 16:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagyon nagyon kevés zenére mondom, hogy utálom, de ez azok közé tartozik. Egyszeűen...csak....ne.

Egyébként szeretem a régi zenéket (is), sőt, a legtöbb előadó, akiket hallgatok 90es évek előtti, de ezel a számmal egyszerűen ki lehet kergetni a világból. Az első válaszolóra reflektalva én legszívesebben azt mondanám, hogy ne sértegessük a régi popot azzal, hogy az Uptown Girllel azonosítjuk...de hát azért úgy látszik, van, aki szereti....:'D

2020. nov. 16. 20:35
 4/5 TR75 ***** válasza:
100%

Hát nekem sem kedvencem, kivéve...

[link]

(Aki látta a sorozatot, az tudja, mire gondolok :-D )

2020. nov. 16. 23:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom Billy Joelt de nem ez nem tartozik a kedvenceim közé.
2022. márc. 5. 09:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!