Mi a véleményetek Johnny Cash - Hurt daláról?
Figyelt kérdés
Colombiana film végén is ott van betétként, szerintem elég kultikus. Rám hatással volt akárhányszor, akármilyen formában hallottam. Ti hogy vagytok ezzel?2020. nov. 15. 12:42
2/4 anonim válasza:
Tökéletes példa arra, hogy milyen a jó feldolgozás: Cash annyira a saját képére formálta azt a dalt, hogy rengetegen nem is tudják, hogy nem ő írta. Én személy szerint preferálom az eredeti, Nine Inch Nails-féle verziót, emiatt a Cash-félét ritkán van csak kedvem meghallgatni, de amúgy szeretem azt is.
3/4 Mojjo válasza:
@2: Én sem tudtam. Ma is tanultam valamit :)
4/4 A kérdező kommentje:
Kellemes meglepetés, hogy vannak még zenét hallgató emberek itt is! Szerintem már ritka az ilyen mély tartalommal bíró dal. Bob Dylan/Jimmy Hendrix All along the watchtower még ilyen számomra, ami ennyire üt belül.
2020. nov. 15. 13:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!