Tetszik ez a zene,ha igen miért ha nem miért?
2020. nov. 14. 16:01
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
23 szavazat
1/14 anonim 

válasza:

A zene jó, a szöveg okádék. (A klipp is lehetne jó, ha nem tükrözné vissza a dal mondanivalóját).
2/14 anonim 

válasza:

30 mp-ig bírtam. El lehetne ezt mondani másképp is. Hogy egy klasszikust idézzek:
"Hosszú lábú asszony, levegőt az orrodon vegyél!"
Ugye hogy ugye, így is el lehet mondani, hogy mindenki értse, mire szólítjuk fel a nőt!
3/14 anonim 

válasza:

Nem az én stílusom, csak ennyi. A hasonlókat se szeretem.
4/14 anonim 

válasza:

nem mi ez valami agyhalott zene.
5/14 anonim 

válasza:

Nem tetszik. A szöveg közönséges,kreativitást, eredetiséget nyomokban sem tartalmaz.Nem vicces, vagy humoros,néhol igazából hallgatni is kínos.Viszonyításként hallgasd meg Sub Bass Monsternek a 4 ütem című számát, na az például zseniális szövegileg.Zene tekintetében a hangzás rendben lenne, a gitár nagyon jól szól,kár, hogy a gitáros megragadt annál a pár hangnál amit pár gitárlecke után ki tud pengetni, de azt legalább vagy százszor elismétli a számon belül, félidőnél már nagyon idegesítő.A zenének nincs folyamata, nem halad sehova, nincs se zenei vagy szövegi csúcspontja ahová kifutna a dolog.Nincs benne feeling,vagy bármi megkapó, művészi, szakmai érték.A csávó hol van szerinted szakmailag egy Eminemhez vagy egy Machine Gun Kellyhez képest?A béka segge alatt kettővel nagyjából. Ilyenkor van az, hogy a produktumot meg kell próbálni egy jó csajjal eladni.Erre mindig lesz néhány vevő, mint ez esetben is.
6/14 A kérdező kommentje:
Szerintem szomorúan tükrözi a mai világ lényegét,teljesen primitívek lettek az emberek tisztelet a kivételnek.Amúgy a kommentelők,hogy oda vannak ezért a szarért még nők is...
2020. nov. 14. 16:54
7/14 anonim 

válasza:

És az a szomorú, hogy ez még nem a legalja...
8/14 anonim 

válasza:

Amúgy szerintem ez jó...
9/14 anonim 

válasza:

Rég hallottam ilyen... Nem jót.
10/14 anonim 

válasza:

Elég volt pár sort hallanom belőle és már zártam is be az ablakot. Amúgy sem szeretem az ilyen típusú dalokat, de ez... Már csak a szövege is szörnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!