Mit gondoltok az új beatemről?
Figyelt kérdés
Ez most egy lágyabb hangzású beat. Trap stílusú. Szerintetek valamit fejlődtem az előzőekhez képest?
Mit gondoltok?
Listen to [FREE] Trap Beat "FLUTE" (prod. Prodda Beats) by Prodda Beats on #SoundCloud
2020. nov. 12. 12:13
1/3 anonim 

válasza:

tetszik, elég modern hangzású, de kicsit repetitív.
2/3 anonim 

válasza:

Szerintem tölts le egy GarageBand-et mert ilyesmiket 3-4 perc alatt lehet benne csinálni autoplayekkel. Még hangszeres tudást sem igényel és effektezni is lehet.
3/3 anonim 

válasza:

a ritmikát újra gondolnám, kicsit szét esik a zene és nem a jó értelemben. a dallamot néha variáld meg, mert egy idő után marha idegesítő és szerintem az az erős snare/clap elég lenne, ha csak fele ennyiszer szólalna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!