Milyen (jó) zene stúdió programok vannak?
Hát ezek szerint hiányosak az ismereteid a programmal kapcsolatban. Gondolom nem is használtad még. Az tény, hogy a Magix-ben vannak ilyen hangminták, amikből össze lehet dobálni a számokat, de nem csak ennyiből áll az egész. Mint stúdió program is tud szuperálni, és be lehet benne állítani kismillió dolgot (equalizer, reverb, compressor, mastering, harmonizálók, stb stb.) Ugyanúgy vannak benne hangszeremulátorok, effektek, és még ezer más. Ezért bátorkodtam ideírni, mint STÚDIÓ program. Én pl trash metál meg industrial metál számokat írok vele, és feljátszom gitárral, basszusgitárral, "ahogy azt illik". A dobot ott írom, van benne egy plugin, ami EZ Drummer szerű.
Ezt ne vedd kioktatásnak, de nyilván te csak pár videót láthattál róla, mert azokban helyeznek ezekre a loop összedobálásokra nagyobb hangsúlyt. Merőben más pedig a helyzet, és felveszi a versenyt az általad ajánlott FL Studio-val, Ableton-nal, Cubase-szel (ezek jutottak hirtelen eszembe).
Ha van rá egy kis szabadidőd, ajánlom, hogy nézd meg, szánj rá 1-2 órát ;)
Sebaj, nekünk legalább konstruktív a beszélgetés :P
Egyébként remélem sikerült a Magix-ről kialakított véleményeden változtatni. A többiben osztom a véleményedet, csak én kb pár hónapja foglalkozom ilyenekkel, nem nagyon tudom használni a többit, kicsit átláthatatlannak tűnnek nekem
Ja, és egyébbként én sem vagyok informatikus:P Amtőr "zenész " vagyok, aki próbálkozik ezzel-azzal.
[link] ha van egy kis időd, vess rá pár pillantást, és ha van kedved, írj privátban véleményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!