Mit gondoltok az új beatemről?
Ú bocsi tényleg! :D
Itt a link:
Listen to [FREE] Pop Smoke Type Beat "GLOCK" (prod. Prodda Beats) by Prodda Beats on #SoundCloud
Én egy kicsit szigorú leszek. De nem azért mert mindenképp kötözködni akarok. Csak szeretem a jó zenét és segíteni próbálok.
Fejlődést én egyelőre nem igazán éreztem. Bocsi... Szerkezetileg mind3 beat ugyan az.
- Mivel több hangzás van benne, én arra törekednék, hogy az egyik ne nyomja el a másikat. Nem egy bass boost zenét szeretnék (legalábbis én) hallgatni. Hangszínszabályzás kell.
- Szép és lágy az alap, mondhatni harmonikus, ami tök jó, de kissé elüt a ritmustól.
- Javaslom, hogy több hangszert(ez lehet akár még fúvós is vagy klasszikus akár ) is szólaltass meg, amelyeket néha szüneteltetni lehet, így amikor visszatér az alap mellé, ismét löketet ad a beatnek. Ezekkel lehet játszadozni. Tehát a mélytől az egészen magasig is lehet válogatni hangzás szempontjából.
- A basszus nagyon fontos abból a szempontból, hogy a dob önmagában nem mindig elég. Kell egy jó basszus motívum ami tök jól összecseng a dobokkal, úgy, hogy akár önmagában is működjenek. Utána azt kell feldobni extrákkal.
- Figyelni a 2/4 re vagy a 4/4 re!
6 os vagyok
Amúgy jó lesz ez! Nem voltak rosszak, kicsit még darabosak de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!