Hogy kell beállítani egy erősítőt és a pedálokat a gitárhoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Megvásároltam az AmpliTube 4 szoftvert, mint kezdő gitáros és az lenne a kérdésem, hogy pontosan hogy lehet elérni mondjuk egy előadó beállításait? Jelen pillanatban a SOAD Protect the Land tónusát szerettem volna elérni valahogy, sikerült is valami hasonlót kihozni, de nem az igazi. Ti hogy szoktátok csinálni?2020. nov. 10. 12:51
1/5 anonim válasza:
Ha sikerült hasonlót elérni, légy vele elégedett. Hiába hozná a szand tökéletes mását a progi, a lehallgatásban elbukik a dolog. Értsd hangfal, monitor, füles...
2/5 Waff válasza:
Nem utolsó sorban az emberi tényező is sokat jelent, azaz egy full ugyanolyan cuccon sem fogsz teljesen úgy szólni mint xy gitáros.
3/5 anonim válasza:
Vegyél valódi cuccot, de akkor sem lesz pont olyan mint XY-é.
Kézben van a sound, mondtuk sokszor anno régen. :)
4/5 anonim válasza:
Én a helyedben a bias fx-et vettem volna.
5/5 anonim válasza:
Én vennék és Marshall code 50t van modellező erősítő vagyis szinte bármilyen effektet be lehet állítani rajta. Van hozza egy app amivel sokkal egyszerűbben tudsz mindent beállítani és van és oldal ahol fent van rengeteg szám adatja. Amúgy eleve vám rajta 100 effekt. Plussz Bluetoothos.
Bocs nem konkrétan a kérdésre válaszoltam de ez egy nagyon egyszerű módja az effekt-keresésnek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!