Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek az új zenémről?

Mi a véleményetek az új zenémről?

Figyelt kérdés

Csináltam egy UK Drill stílusú rap beatet. Elég kezdetleges, lehet kicsit monoton, de megnéznék egy pár véleményt. Légyszives olyanok ne fikázzák le, akik már szinte profi beatmakerek.

Itt a zene:

Listen to [FREE] UK Drill Beat "ROBBERY" (prod. Prodda Beats) by Prodda Beats on #SoundCloud

[link]

2020. nov. 7. 17:16
A kérdező szavazást indított:
Nem rossz
Tetszik
Nem tetszik
13 szavazat
 1/8 A kérdező kommentje:

Illetve itt egy kérdés, ahol a régebbi beatemet kérdezem, ha gondolod nézz rá:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__10775128-mi..

2020. nov. 7. 17:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem rossz, de nem is jó. Nekem túl egyhangú, és semmi újat nem hozott, mert a legtöbb beat hasonló alapú.

Ez csak egy vélemény, ha neked tetszik az számít.

2020. nov. 8. 12:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A múltkorihoz képest határozottan jobb és élvezhetőbb, de még mindig nagyon monoton. Törekedj arra, hogy még ennél is több hangot vigyél bele, legyen változatosabb, esetleg legyen több vagy erőteljesebb a basszus.

Kitartást, előbb-utóbb elérsz majd egy olyan szintre, amire azt fogjuk mondani, hogy élvezhető és király.

2020. nov. 8. 21:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a kettessel egyhangú.
2020. nov. 10. 04:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túl monoton, nem lenne rossz, ha mondjuk feldobnád valamivel. Én mondjuk nem próbáltam még ilyet csinálni, szóval az enyémnél biztosan jobb lenne, de az emberek nem fognak valamit csak azért hallgatni, mert ők még ilyet sem tudnak
2020. nov. 10. 09:19
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
Nekem a réginek az alapja jobban tetszik, bár abba is mehetne még effekt. Ez meg eléggé monoton.
2020. nov. 10. 09:22
 7/8 anonim ***** válasza:
44%
Full aránytalan, ötlet nélküli egyloopos, mégis milyen legyen?
2020. nov. 10. 09:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kissé darabos. De ha szeretsz ezzel foglalkozni csináld csak, mindenben lehet fejlődni.
2020. nov. 12. 19:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!