Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan tudnék igazán gyorsan...

Hogyan tudnék igazán gyorsan shreddelni?

Figyelt kérdés

Kedves gitárosok! Tudnátok nekem olyan gyakorló feladatokat írni, melyekkel kifejezetten a gyorsaságot lehet fejleszteni? Egyszerűen elakadtam, a jelenleginél nem tudok gyorsabban játszani, és ez frusztrál. :(

Próbálom a pengetőt is minél kisebbre fogni, a mozdulataimat is minimalizálni, de továbbra is lassú vagyok.

(Tanárra jelenleg nincs pénz sajnos.)

Előre is köszönöm.

2020. nov. 5. 13:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A tanár ezen amúgy sem nagyon tud segíteni. Pár év után én is elakadtam, majd kellett újabb 1-2 év hogy ismét beinduljon a fejlődésem. Az általad említett technika annyira precíz, hogy érdemben nem lehet elmagyarázni. Magadnak kell megtalálnod az elsajátítás módját. Minél többet gyakorolsz annál könnyebben fog menni.

Játsz metronomra egyre gyorsabb tempóban.

2020. nov. 5. 21:14
 2/2 anonim ***** válasza:
2020. nov. 6. 09:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!