Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A kokain is kapcsolatban áll...

A kokain is kapcsolatban áll a technoval?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, mint amit mdma -val érünk el, az önfeledt, szabad, euforikus táncot, a szeretetflasheket, esetleg állkapocsrángást, szemfennakadásokat. Ezek megválaszolása mellett ha ezeket elérjük, miben más ez mint mdma hatása alatt? Drogellenesek kérem ne itt éljék ki magukat, mert csak pusztán kiváncsi vagyok.

2020. nov. 3. 19:05
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Hogy érted azt, hogy "érünk el"? Mármint te akinek a kapcsolata a kábítószerrel kimerült a borsodi sörben?
2020. nov. 3. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Technora gyakorlatilag bármelyik serkentő hatásjellegű szert be lehet szedni...
2020. nov. 3. 19:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, az is pörget és feldob mint a k...élet
2020. nov. 3. 20:09
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi egyes, sokat segítettél és biztos tudod, a borsodi sörnél álltam le.

A többieknek srácok meg köszönöm a válaszokat, ezek szerint a válasz igen.

2020. nov. 3. 20:23
 5/7 anonim ***** válasza:
igen, kiderült a kérdésedből.
2020. nov. 3. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok, kicsit bővebben:

igen, nagyon is való a kóla techno és egyéb pörgős buliba, csak rohadtul vigyázni kell, amikor kipróbáltam egy goa buliban, olyan brutálisan vitt, hogy nem tudtam elmozdulni a hangfalak elől, ott tapostam egy helyben délelőttig; ha nem hoznak a haverok időről időre innivalót, szerintem ott pusztultam volna meg kiszáradástól, úgyhogy csak ésszel!

2020. nov. 3. 21:10
 7/7 anonim válasza:
100%

Az ex az kibillent a normál személyiségből. Jöhetnek boldogság, szeretet hullámok, és mindenki a barátod lehet. Persze jöhet a képremegés, és görcsök is de ez inkább nagyobb dózisnál szokott előfordulni. Van olyan pont is ami felett nem igazán pörget, hanem csak leültet. A lényeg hogy az ember extasyn túlságosan barátságos lehet, és ezért "rosz" környezetben sebezhetővé válhat. Ezért nem mindenki szereti.

Az ex egyébként is másként adja be mondjuk pörgős zenén, vagy full ambient szerű zenén. Ha valaki nem pörgi le az ex-t mikor fut fel, akkor szállósba nagyon el tud vinni. Csukott szemmel szállós zenére komoly hallucinációkat is okozhat. Viszont ezt se mindenki szereti, bírja.

A kóla az egy valódibb, igazibb boldogság. Egy természetesnek tűnő, belülről jövő, és aztán igencsak erősödő (viszont rövid) hatás. Az ember erősebnek, magabiztosabbnak is érzi magát. Az egó is a helyén marad, szóval a bekólázott elég jól vágja hogy mi épp a helyzet. Tehát inkább önmaga tud maradni az ember. (Főleg ezért kedvelik azok, akik félnek a ex okozta kiszolgáltatottságnak.)

Viszont az ex okozta élmény hamar elpárolog, tehát ha valaki 1 hónapja dobált be, akkor már nem úgy emlékszik. Egy idő után teljesen el lehet felejteni, és amúgy sem úgy vágyik rá az ember.

A kokain iszonyat erős boldogságot is okozhat, ami évek múlva is kísértést okozhat. Egy sokkal magasabb szintű, felejthetetlen élmény. Ezért sokkal erősebb függőésget okozhat. (Mondhatnám úgy is aki rendesen kólázik, annak arra jó az ex hogy bedobjon egyet nyugiba, mikor jön le a kóláról.)

2020. nov. 5. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!