Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a zenémről?

Mi a véleményetek a zenémről?

Figyelt kérdés

UK Drill stílusu Trap Beat. Ez a legesleg első komolyan vehető beatem. Nem egy profi munka, de elsőre nem is olyan rossz szerintem. Mi a véleményetek?

Itt a zene:

Listen to [FREE] UK Drill Beat (prod. Prodda Beats) by Prodda Beats on #SoundCloud

[link]

2020. nov. 2. 13:28
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Bocs, de ilyet bárki összedob, van vagy négy "hangszer" benne. A teszkóparkolóban jampiskodó matricatuning huszárok mondjuk biztos szívesen dübörögtetnék hangfalteszteléshez.
2020. nov. 2. 13:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztában vagyok és el is fogadom a kritikát! Köszi a válaszod!
2020. nov. 2. 13:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit monoton
2020. nov. 2. 14:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre tényleg nem rossz, de mehetne még effekt bele.
2020. nov. 2. 15:10
 5/9 anonim válasza:
100%
Ahogy előttem írták, monoton. Én szeretem ezt a stílust de nekem bántja a fülemet ez. Lehetne kicsit összetettebb, ilyet a 6 éves unokatesóm is össze tud rakni.
2020. nov. 4. 15:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kicsit monoton tényleg, de egyébként nem rossz
2020. nov. 4. 17:58
 7/9 anonim ***** válasza:
73%

Én ezt a stílust nem tudom értékelni.

Nincs mögötte sem komolyabb tudás, sem fejlett kreativitás, csak ütemek egymás mellé rakva, vélhetőleg egy olyan programmal, ami youtube-ról tanulható.

Én javaslom, hogy ha igazi zenét szeretnél csinálni, akkor vegyél a kezedbe egy billentyűt vagy gitárt, találj ki igazi dallamokat, és azt formáld át a fentire egy általad preferált programmal. Annak még lesz értéke is.

2020. nov. 10. 12:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A párom szerint jó lett.
2020. nov. 12. 19:51
 9/9 anonim válasza:
100%

Hallgattam, és vártam... vártam, de nem indult be.

Ez így önmagában szerintem kevés. Tudom milyen, amikor tökjó hallgatni a saját loopjainkat, de ez legfeljebb így csak Neked lesz élvezetes.

Valami harmónia kellene bele -akár mol hangnemben - effektek, és estleg a két úriember ha elkezdené nyomni a szöveget, az királyság lenne.

Tolj bele még életet! Mert amúgy érzem benne a hideg, szemetes, nagyvárosi covid-gettót, de ez a zene jelenleg csak egy csontváz.

De még ráhúzhatsz bármit! Hajrá!

2020. nov. 14. 10:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!