Milyen európai oldalról tudnék kpop albumokat rendelni?
Figyelt kérdés
A vámmal már párszor megszívtam, amikor a ktown4un rendeltem vagy bármelyik másik koreai oldalról. Mivel ha Európán belül rendelek akkor nem lesz megvámolva. Illetve ne legyen eszméletlen drága. Előre is köszi a válaszokat! :)2020. okt. 31. 18:16
1/13 anonim válasza:
Szerintem érdemes lehet szétnézni Amazonon is (UK, DE, FR). Ugyan kpop albumok terén nem vagyok tapasztalt, de Blu-ray lemezeket szoktam rendelni, és nincs vám.
2/13 anonim válasza:
Ez egy dániai oldal,minden európai országba szállítanak. Megbizható oldal :) Viszont az albumok ára 30$ felett van és egy bizonyos összeg alatt kell fizetni a szállítást is,ezért szerintem akkor rendelj innen,ha sok albumot készülsz rendelni,hanem nem kel szállítás.
5/13 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy nem tagja a banda a Weversenek. Már megrendeltem a kpop.ro-n😅
2020. nov. 5. 22:24
6/13 anonim válasza:
pedig ott elég jó mármint nem tesznek rá pluszt mert nem magyarból jön
7/13 A kérdező kommentje:
Weversere sztm érvényes a vám. Erre az oldalra legalább nem érvényes, és még olcsóbban is jövök ki belőle
2020. nov. 5. 23:08
8/13 anonim válasza:
Lol minden nem uniós országból rendelt termékre vámot kell fizetni csak wevers azert olcsóbb mert pl egy Magyarországon levő üzlet megrendeli kifizet mondjunk 30 eurót és még rá rak 10-15 eurót saját nyereséget de ha pl csak weversen rendeled meg Vagy más olyan oldalról ami közvetlen kapcsolatban van akkor nem kell kifizetni még a második fél által rá rakott hasznot
9/13 A kérdező kommentje:
Tudom, de azt miért felejted el hogy nagyon kevés artist tagja a Weversenek? Vagyis akitől én vásárolni szerettem volna, ők nincsenek fent és nem is lesznek. Ha tehetném onnan vásárolnék,de a Weversen kívüli oldalakat kerestem.
2020. nov. 6. 08:06
10/13 anonim válasza:
Pl mert egyre több artista van rajta meg ugye főleg bts seventeen gfriend txt nuest igen nagyon sok befutott van még ami nem tagja neki de lásd be ha valaki kpop akkor az az esetek 90-ban bts...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!