Laylah kérdése:
Aki hallgat ilyeneket, tud kelta pogány együtteseket írni nekem?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A pogány zenék közül, amiket eddig találtam, szinte mind viking témájú (pl. Wardruna).
Vannak ilyenek kelta témában is? Csak én nem találok egyet sem?
2020. okt. 31. 17:10
1/13 anonim válasza:
Végül is, az Eluveitie is beleillik a képbe. Ők aztán "kelták/gallok" a javából (kedvenceim).
Illetve, a Waylander, és a Heol Telwen is.
https://www.youtube.com/watch?v=MZuThLuSutY
2/13 anonim válasza:
Kihagytam a Celtachor-t (és még sok egyéb kelta bandát):
3/13 A kérdező kommentje:
Eluveitie-t nem szeretem, az én ízlésemnek sok benne a hörgés :) ilyen szempontból beleillik a Cruachan és a Dropkick Murphys, amik szintén nem a kedvenceim, valamint a Skiltron is, de 1-2 jó számuk van. A többit meghallgatom, köszi a tippet!
2020. okt. 31. 22:21
4/13 anonim válasza:
Igen, a Cruachan is jó.
Nincs mit.
5/13 A kérdező kommentje:
Olyasmi stílusúakra gondoltam, mint a Wardruna, Tyr, Heilung, meg bár nem viking, de nagy kedvencem a Wind Rose. Metál is jöhet, csak ne a hörgés/scream domináljon benne.
2020. okt. 31. 22:26
6/13 anonim válasza:
(A Heilung is egyébként (ős)germán, nem kifejezetten viking.)
Amint találok hasonlót keltában, belinkelem Neked.
7/13 A kérdező kommentje:
FAUN-t találtam még, ami tetszik, de az is inkább viking felé megy, ahogy figyeltem. Aztán lehet, hogy csak olyan dalokat fogtam ki, amik ilyen stílusúak voltak. :)
2020. okt. 31. 22:31
8/13 anonim válasza:
A Fauntól is vannak kelta számok, például az AnDro (breton nép/tánczene).
9/13 anonim válasza:
Vannak amúgy magyar kelta bandák is.
10/13 A kérdező kommentje:
A Paddy and the Rats-et tudom, de nem nagyon találtam jó számokat tőlük, szintén ez az 1-2 jó számos előadó számomra. Milyen más magyarok vannak még?
2020. nov. 1. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!