Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Zenészek! Milyen jó dobgépek...

Zenészek! Milyen jó dobgépek vannak, amit ha elinditok, rá tudok játszani a gitárommal, zongorámmal?

Figyelt kérdés

De valami nagyon jó kéne!

Gitáros/billentyűs vagyok.

2020. okt. 28. 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Számtalan megoldás létezik.

Zeneszerkesztő programok, amik saját hangszerparkkal rendelkeznek. Mobiltelefonra letölthető alkalmazások, ami jó lehet, ha megfelelő erősítést kap. YouTube-ra feltöltött backingek, például: https://www.youtube.com/results?search_query=blues+drum+back..

De vehetsz dobgépet is, ami megint akkor fog jól szólni, ha jól tudod erősíteni. Bár ez utóbbit én már nem ajánlom a mai világban.

Én DAW-ot használok, magam állítom elő a patterneket. Néha szintetizátorét, máskor egy DAW hangkészletet használom.

És akkor jöhet a kérdés, mi az a DAW? Tedd fel, illetve Google és YouTube a legjobb barátod :)

2020. okt. 29. 07:45
 2/4 anonim ***** válasza:
a daw az a szerkesztőprogram nem? Mint pl az fl studio meg az ableton is, nem?
2020. okt. 29. 10:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

DAW: digital audio workstation.

Számos lehetőséget találsz önmagad kiokosítására, akár lehet ez az első: https://www.youtube.com/watch?v=FJ6FfxYUVvA

2020. okt. 30. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:
a nagyon jó dobgépek kegyetlen drágák, úgyhogy szerintem is valami virtuális megoldással próbálkozz, viszont csak emiatt totál felesleges DAW-ba beleásnod magad, próbálj ki néhány standalone drum machine software-t inkább
2020. nov. 1. 01:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!