Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek ki a jó a mai...

Szerintetek ki a jó a mai fiatal énekesek közül?

Figyelt kérdés

Én már öreg vagyok legalábbis a tinikhez képest, 30+os, de szeretem a zenét, és szívesen hallgatok újakat is, attol hogy Bikinin meg Nirvanan es hasonlókon nőttem fel :D

Szerintetek ki az a mai modern zenében fiatal aki amúgy jó?

Nekem Shawn Mendes, Harry Styles, Sam Smith, Lukas Graham bejön :) Őket tudnám kiemelni.

2020. okt. 25. 23:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

nekem Lorde és MØ a kedvenceim.

Lorde számai nekem nagyon sokat jelentenek, ha hallgatom őket, biztonságban érzem magam.

MØ pedig szerintem undeground, de a stílusa valahogy nagyon megkapó.

azok közül, akiket felsoroltál mindenkit ismerek, de egyiküket sem hallgatom állandó jelleggel, szerintem azért, mert előbbi kettő nekem már túl mainstream zenét játszanak (persze azzal sincs bajom, hogyha valaki őket hallgatja, tegyen, ahogy neki tetszik), Lukas Graham-et szinte nem ismerem (sajnos), Sam Smith-nek viszont a Writings on The Wall szerintem megérdemelte az Oscar-t,az egy nagyon jó zene :)

2020. okt. 26. 02:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az egyik legtehetségesebb fiatal tini énekes az még mindig Angelina Jordan, de úgy zenéje még kevés van, sokáig csak cover albumokat adott ki.
2020. okt. 26. 02:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Lordenak is szeretem pár számát :)
2020. okt. 26. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!