Melyik ez a trekk? Mintha boborján énekelné, és ilyen adj időt nekem vagy adj erőt nekem?
Figyelt kérdés
Hónapokkal ezelőtt hallottam, rádióban (szerintem Petőfi), délután vagy éjszaka leginkább. Sajna munkahelyen, nagy szerelőcsarnokban, visszhangosan, zajjal elnyomva. Nyugodtan kérdezzetek, tudom, hogy kevés, talán eszembe jut még valami, esetleg felkopogok valahova egy dallamszerűséget... :)2020. okt. 18. 18:23
1/4 anonim válasza:
L'art pour l'art számokat nézted? :D Hátha tenyleg egy boborján, vagy más dolák-saly dal, még el is tudnám képzelni...
2/4 Noren1989 válasza:
Lehetségesnek tartom, hogy Àkos az. Màrhogy az előadó 🤔
3/4 A kérdező kommentje:
Hát, most rákerestem... Igazából az a baj, hogy semmi más nem jut eszembe, erre keresve meg tök általános. Hát, Dolák-Saly vagy L'art pour l'art kiegészítéssel se nagyon talál csak max batmetál meg beatbox videók bekínálgatása jön... :)
Van benne rappelős rész is, jut eszembe, az olyan, mint a mi boborjánunk, Funksztasztikus bratyó. De nyilván rajta volt a csarnok meg a zaj, pontatlan lehetek ezekkel, csak ott így asszociálgattam, ahogy próbáltam fogódzót találni, hogy rákeressek. És ez ugye az előtt volt, hogy hónapokra elfelejtettem, csak hogy ma zenevírus legyen a fejemben úgy, hogy rögtön nem is emlékszem pár taktus után... :)
2020. okt. 18. 18:34
4/4 A kérdező kommentje:
Na, ilyesmi dallam dereng, nem tom mikor akar elmúlni... [link]
2020. okt. 18. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!