Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Felmérés, ki mennyire elfogult?

Felmérés, ki mennyire elfogult?

Figyelt kérdés

Sziasztok, ez egy teljesen véletlenszerű baromság, amit csak azért írok mert kíváncsi vagyok, ki mennyire elfogult zenei téren, és ki mennyire tudja meghallani a más műfajban rejlő szépséget (nem vicc) Úgy hogy kérlek titeket hallgassátok meg ezt a zenét : http://www.youtube.com/watch?v=C2GoL89dWOE és mondjatok véleményt, DE ne úgy hogy fúúúújjj szar metal, köcsög üvöltés, hanem úgy, mint egy elfogulatlan zsűri egy tehetség kutatón. (persze nem a maiakat nézve).

Normális válaszokat kérek!

2010. aug. 8. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Csak a te kedvedért végigszenvedtem...

A zene egyébként nem rossz, kicsit monoton, de egész kellemes. Ritmusa nem túl kreatív, kevésszer változik, de még mindig nem ez a rossz benne. A borzalmas dallamtalan (mondjuk milyen is lenne), monoton, értelmetlen hörgés az amúgy szimpatikus számot rögtön elrontja. Sokkal jobb lenne nélküle. Sosem szerettem az ilyen számokat, de sokba mégis illett a hörgés. Itt szerintem lazán énekelhettek volna, a zene megfelelő volt hozzá. A tartalmáról nem tudok mit mondani, nem értettem, mit mondanak.

Nem tudom, hogy mi benne a szépség, sosem tudtam. De ha van kedved írhatsz egy-két dolgot, amit szépnek tartasz.

2010. aug. 8. 22:00
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az értelmes válaszodat, ebből is csak az jön le hogy az emberek különbözőek :>

Én számomra ez a hörgő éneklés egyszerűen gyönyörűnek hallatszik, hogy miért azt nem tudom, ahogy kiereszti a hangját, nem tudom miért, de isteni hallgatni. Ezenfelül a zene sajnos felszínileg tényleg monoton, de ha az ember 20adjára hallgatja újra, rájön hogy nem az, csak meg kell hallani (és most ezzel nem téged sértegetlek, mikor először hallottam én is monotonnak hittem).

2010. aug. 8. 22:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Meg az egésznek van egy megfoghatatlan stílusa (Huumpának mondanám, de ez egy kicsit más) ezenfelül a suttogó rész annyira rádob az egészre =b szóval igen, különbözőek vagyunk, és köszönöm szépen az értelmes választ :]
2010. aug. 8. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:

ááá te nem is vagy elfogult a témában. :D

A Finntroll az sörrel elmegy. Jót pogóztunk rá májusban a metalfesten. Ennél jobban viszont nem tud lázba hozni, nem tudom átérezni az egészet. Talán pont a hörgés miatt.

Ellenben te tudnál elfogulatlanul nyilatkozni egy más fajta zenéről? Nem egy techno, mert akkor igen nehéz dolgod lenne, de teljesen más stílus.

http://www.youtube.com/watch?v=1SaFRqFnRQQ

2010. aug. 9. 14:53
 5/6 anonim válasza:
rapper vagyok úgyhogy nem szoktam semmilyen metált vagy rockot hallgatni
2010. aug. 9. 19:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Úgy is mondhatnám nem jött át:).
2010. aug. 10. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!