Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek az Eurovízió...

Mi a véleményetek az Eurovíziós Dalversenyről (Dalfesztiválról, ha valaki így ismeri)?

Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy remélem jövőre a magyarok is küldenek valakit, mert migáz már hogy idén sem indult senki magyar. :D
2010. aug. 8. 22:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy egy hazugság. Az egész verseny arról szól, hogy minden ország a szomszédjára szavaz, vagy pedig "történelmi okból" nem pedig szakmai és zenei okból, hanem kizárólag arra szavaz mindenki, amelyik országgal jobban vannak.
2010. aug. 10. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Sosem a legtehetségesebb nyer, ez csak politika.

És mi az már, hogy nem indítunk valaki normálisat?

Mehetne mondjuk a Quimby. Ehhez mit szóltok?

2010. aug. 10. 22:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Besz_rás. Pont Quimby-t hallgatok. Ajjajjaj. :DD

Amúgy én marhára szeretem, csak az a kínom vele, hogy sosem a valóban tehetséges nyer. Most idén ez a Lena is. Borzasztó. Az a zéró angol kiejtés, higanymozgás, gyenge szöveg..és azt hiszi hogy ezzel ő legújabb nagy sztár.

Sosem úgy mérik hogy "ikszipszilon" tehetséges és nagy jövő állhat előtte. Minden ország a szomszédos országaira szavaz, azért mert ők milyen nagy "spanok".

Amúgy a magyarok azért nem indítanak senkit, mer' csóró az ország. De szerintem 1 Quimby,Ákos,Neo,Vad Fruttik,The Moog,stb. simán megállná a helyét, ha lenne rá lóvé. :D

2010. aug. 11. 00:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Na, majd jövőre megmutatjuk =)))) Még hallottam tavasszal vmi olyat, hogy a V-tech indulna.. könyörgöm. Ha egy ilyet, vagy egy hasonlót megcsinálnának én komolyan emigrálnék. Egyébként erre igazán befektethetnének. Akkor lennénk sz*rban, ha megnyernénk (nem valószínű), és nekünk kéne rendezni jövőre...=D
2010. aug. 11. 11:18
 6/6 A kérdező kommentje:

Nos , eddig úgy néz ki , hogy indulunk ... itt csak a Duna TV-n múlik az egész :D Igen , az való igaz , hogy politika , de ebben az évben nekem a szlovák lány , Kristína tetszett :D Valamiért megfogott az a szám :D Ked' sa slonko skloní na Horehronie :D Eszméletlen ...

Az volt az idei pletyka , hogy valami Sonia & LBC- Me indult volna ... hát még a pályázatot sem írták ki:D Mi nem játszottuk le azt , mint 2006-ban az egykori Szerbia és Montenegró :D

2010. aug. 11. 13:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!