Mi a véleményetek az Eurovíziós Dalversenyről (Dalfesztiválról, ha valaki így ismeri)?
Sosem a legtehetségesebb nyer, ez csak politika.
És mi az már, hogy nem indítunk valaki normálisat?
Mehetne mondjuk a Quimby. Ehhez mit szóltok?
Besz_rás. Pont Quimby-t hallgatok. Ajjajjaj. :DD
Amúgy én marhára szeretem, csak az a kínom vele, hogy sosem a valóban tehetséges nyer. Most idén ez a Lena is. Borzasztó. Az a zéró angol kiejtés, higanymozgás, gyenge szöveg..és azt hiszi hogy ezzel ő legújabb nagy sztár.
Sosem úgy mérik hogy "ikszipszilon" tehetséges és nagy jövő állhat előtte. Minden ország a szomszédos országaira szavaz, azért mert ők milyen nagy "spanok".
Amúgy a magyarok azért nem indítanak senkit, mer' csóró az ország. De szerintem 1 Quimby,Ákos,Neo,Vad Fruttik,The Moog,stb. simán megállná a helyét, ha lenne rá lóvé. :D
Nos , eddig úgy néz ki , hogy indulunk ... itt csak a Duna TV-n múlik az egész :D Igen , az való igaz , hogy politika , de ebben az évben nekem a szlovák lány , Kristína tetszett :D Valamiért megfogott az a szám :D Ked' sa slonko skloní na Horehronie :D Eszméletlen ...
Az volt az idei pletyka , hogy valami Sonia & LBC- Me indult volna ... hát még a pályázatot sem írták ki:D Mi nem játszottuk le azt , mint 2006-ban az egykori Szerbia és Montenegró :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!