Belőletek mit vált ki ez a zene?
Figyelt kérdés
Ma fedeztem fel, de képtelen vagyok abbahagyni.
Imádom.
Bármennyiszer képes vagyok meghallgatni.
Remélem halálomkor is ez a zene lesz, amit utoljára hallok.
https://www.youtube.com/watch?v=Ct6BUPvE2sM
2020. okt. 16. 23:46
1/6 anonim 

válasza:

Amikor megjelent, eléggé felkapott volt, mostanra meg ahogy látom, mindenki elfelejtette ezt a mesterművet. Hát, fene se tudja, hogy tényleg mestermű-e, de tényleg van benne valami addiktív cucc. Valószínűleg a csávó táncmozdulatai és a pergős összeadásai azok, amik neked is, meg úgy nagyjából nekem is tetszik. Zeneileg viszont nem egy bonyolult valami, de amúgy tény és való, hogy ezzel a videóklippel egy egészen új műfajt alkottak.
2/6 anonim 

válasza:

Nálam pl hogy most volt sok a netből mára :D
3/6 A kérdező kommentje:
A temetésemen is ez fog szólni. Az is lehet, hogy feltámadok!
2020. okt. 17. 00:26
4/6 anonim 

válasza:

Azt, hogy nem bírom végig hallgatni, mert röhögnöm kell tőle, csak most épp nem alkalmas a helyzet hozzá.
6/6 anonim 

válasza:

Elég nyilvanvaló, hogy idézőjelbe van téve, egyébként zseniális. Kedvelem az ilyen szarkasztikusan retardált humort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!