Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ezt hol lehetne elintézni és...

Ezt hol lehetne elintézni és mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy saját dalt, akár videoklippel akár anélkül. Van erre mód esetleg egy stúdióba írnának nekem egy dalt vagy én és ők segítenének, javítanának rajta? Én azt elénekelném rendesen a stúdióba aztán menne fel a YouTube-ra. Van ilyen? Van erre lehetőség valahol? És ha igen körül belül mennyi pénz?
2020. okt. 14. 23:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Studioban nem fognak dalt irni, esetleg egy zenei producer aki alapokat csinál felkérheted, hogy csinaljon neked egy alapzenét,ha ért hozzá még megirhatja a szoveget is meg a dallamot. Ha van kész zenéd és megvan a szöveged is felénekelheted bármelyik stúdióban.

Sok ilyen ember van az országban aki ilyeneket legnépszerűbb zeneszerzők most akik felkapottak pl: Smithmusix Fehérváron, a vakondember valami King BJ vagy mi a neve aki az AK26nak csinál alapokat, vagy Burai Krisztián, Rácz Gergő.

Az összeg nagyon változó. Ezek a profik akiket felsoroltam nem 2 forintért dolgoznak. Ki kell fizetned a zenei alapot, ha külön zeneszerző írta a szöveget es a dallamot akkor neki is fizetni kell + a jogdijak amik megilletik, valamint ahol felveszed az éneket studioba ott is fizetni kell. Amit felénekeltél mix+master-ert megint fizetsz. Videokliprol ne is beszéljünk.

Persze ha ezt valaki amatőrrel csinalod nem fog túl sokba kerülni, igaz nem is lesz olyan a végeredmény.

2020. okt. 15. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!