Igénytelen zenét játszanak, kismillió hozzájuk hasonló van.
2020. okt. 14. 18:23
2/12 anonim válasza:
Mi az a bétées?
2020. okt. 14. 18:34
3/12 anonim válasza:
Most fel lettek kapva nagyon az már biztos. Én pont azt szerettem
bennük,hogy nem mindenki szereti/ismeri őket,de egyébként a Dynamite című könnyed angol nyelvű daluk miatt lettek most ennyire felkapva.(bár eddig is nagyon durván fel voltak kapva az utóbbi időben,de ez most az első full angol számuk kb 7 év alatt).
2. Hát igen sosem gondoltam volna,hogy európa közepén valaha látni fogok velük kapcsolatos reklámot.
Ha van még kérdésed velük kapcsolatban akkor nyugodtan írj^^ 17/F
2020. okt. 14. 19:05
4/12 anonim válasza:
A 3-as válaszoló kitűnően megfogalmazta az én válaszomat is. 1-es válaszoló meg megsúgom, hogy nem épp csak a 10-20 éves lányok szeretik őket csak. Egy csomó felnőtt ismerősöm van akik szintén szeretik őket, csak ők nem mutatják úgy ki mint a tinik zöme.
2020. okt. 14. 19:45
5/12 anonim válasza:
Mert most alapból is nyomatják. Pár napja először hallgattam bele, hogy tulajdonképpen mi is ez, én valami vékony hangon éneklő mandarin hangzású szövegre számítottam, erre ha nem tudom, hogy ez épp koreai, akkor simán azt mondtam volna, hogy egy átlag rádióba való szám és ennyi.
2020. okt. 15. 00:17
6/12 anonim válasza:
Igen.
2020. okt. 15. 13:52
7/12 anonim válasza:
5-ös a szöveg nem koreai hanem angol csak a srácok koreaiak, és a többi számuk. De lehet, hogy félreértettem amit írtál
2020. okt. 15. 20:11
8/12 anonim válasza:
Tudom, arra értettem, hogy mandarin szövegre számítottam, mandarin nyelvcsalád...
2020. okt. 15. 22:15
9/12 anonim válasza:
Az elso valaszolot mar meg is cafolta a harmadik valaszolo, miszerint "csak lanyok hallgatjak".
Tajekozodaskeppen itt egy par video, ami szinten bizonyitja, hogy az elso valaszolonak nincs igaza:
Hogy miért szeretik? Ez nagyon egyszerű: mert nekik ez tetszik. Ez teszi őket boldoggá! Gondolom neked is van valami zene, ami bejön, amit hallgatsz. Gondolj bele ha esetleg ugyanezt a kérdést feltennék, csak a te stílusodról...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!