Pózernek tarthatnak azért, mert a kedvenc bandámnak nem szeretem az összes számát?
Engedd el.
Szerintem nincs a világon olyan ember aki a kedvenc zenekarának minden egyes számát szereti. Sőt még a zenekari tagok sem. Több ilyenről hallottam már.
Kit érdekel, ha valaki pózernek tart? Tartson, te meg szard le.
Szerintem amúgy olyan előadó nincs, akinek kivétel nélkül minden száma jó lenne.
"Pózer" szó pontosan mit jelent? Nem is hallottam még! :/
Amúgy ne foglalkozz vele, hogy ki minek tart Téged, sz#rd le a véleményüket, egyedül csak rád tartozik! Tutira senki nem szereti a kedvenc bandája minden számát, pár unalmasabb szám minden előadónál becsúszik! Lefogadom, hogy akik így leszóltak, valójában nekik sem tetszik mindegyik, csupán akkora fanok, hogy a látszatot mindenképp fenn akarják tartani, és inkább csak másokat kritizálnak az ilyenért! Magában biztos azt gondolja mindegyikük: "Ez abszolút nem tetszik, de hát mégiscsak az ő számuk, akkor mit csináljak?!"
Ha te pózer vagy, mert nem imádsz minden számát a bandának, akkor akik ezt mondják, na azok meg talpnyalók az ellenkezőért. A kedvenc bandám általam legjobbnak ítélt albumán is van olyan szám, amit a hátam közepére sem kívánok. Na és? Attól még mindig a kedvenc bandám.
#3 Pózer, gondolom az angol "poser" szóból van magyarítva. Szó szerint pózolót jelent, itt pejoratív értelemben. (Tetszelgő?)
Pozőr.
Amúgy meg csak a többieket tudnám ismételni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!