Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A hiphop még élő "régi nagyjai...

A hiphop még élő "régi nagyjai" (Dre, Snoop Dogg és társaik) mit szólnak hozzá hogy mi lett műára a rapből?

Figyelt kérdés

Tehát azok akik még élnek a hiphop, rap aranykorából (80-90-es évek, esetleg 2000-es évek eleje), ilyenek mint Dr. Dre, Snoop Dogg, Ice Cube, ők mit szólnak ahhoz ami ma megy rap címszó alatt? Az ilyen Nicki Minaj, Cardi B, Lil Pump, 6xnine meg hasonló, műfajt meggyalázó "előadókhoz"?

Vagy ha az olyanok még élnének, mint 2Pac, Eazy-E, Biggie, ők vajon mit szólnának? Ha ők nem halnak meg, akkor is ekkora teret nyer vajon a trash, vagy akkor még ma is minőségi rap menne?

2020. okt. 13. 14:11
 1/3 anonim ***** válasza:
76%

Sznob rapper, ilyet se láttam :D

Vannak ma is jó előadók. Hulladék pedig volt az ő idejükben is, csak mára már eltűntek a süllyesztőben.

2020. okt. 13. 14:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha érdekel, nézz utána akkor hogy mit szólnak hozzá, rengeteg helyen meg lehet találni az interneten. És igaza van az elsőnek, selejt régen is volt, és ma is nagyon sok értékes előadó van. Nem lehet ennyivel általánosítani hogy rossz a mai hip hop. Ha szerinted rossz akkor rossz helyen keresed. Egyszerűen ne hallgasd ezeket az előadókat. Én is figyelmen kívül hagyom 6ix9inet például, azért mert szerintem igénytelen, és nem is foglalkozom vele. Nem érdemel ennyit sem. Hozzáteszem, egy Cardi vagy Nicki bőven nem a trash kategória, bár a legjobbak közé sem tartoznak.
2020. okt. 13. 15:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Többen is szóvá tették már hogy a régiekhez képest, elég gyenge a modern felhozatal, de nyilván nem rugóznak ezen non-stop, elfogadják hogy változnak az idők.
2020. okt. 13. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!