Az új alsó árfekvésben találhato Ibanez gitárok tényleg annyira rosszak? (Ibanez GRG 121DX)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nálam tapasztaltabbak segítségét szeretném kérni. Az említett gitár rendkívül tetszik és első gitárnak vásárolnám. Sajnos a minőségéről nem találok egyértelmű véleményt sehol. Van aki szerint teljesen rendben van, van aki szerint az összes új Ibanez ebben az árkategóriában minőségileg használhatatlan. Valakinek esetleg van tapasztalata?
Köszi előre is!
2020. okt. 13. 10:16
1/8 Mojjo válasza:
Tényleg. A Gio sorozat felejtős, inkább gyűjtögess még tovább és vegyél egy rendes hangszert.
2/8 anonim válasza:
70-80 körül más sokkalta jobb Ibanezeket kapsz a használt piacon, ha feltétlenül az kell.
3/8 anonim válasza:
A külső nem minden. Tescoban árultak pár éve olyan stratocastert-talán öt vagy tízezer forint volt-feleségem meglátta, rám nézett, némá, olyan, mint a tied :) Csak az enyém egy amcsi standard volt. Azért felemeltem, ahogy normál zenebohóc nem hagy ki ilyet és elszállt vele a kezem. Volt vagy másfél kiló :D
5/8 anonim válasza:
Széthullik a kezedben ez a gitár és ocsmányul szarul szól.
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Én nemrégiben vásároltam egyet. Nem, nem hullott szét a kezemben és nem szól ocsmányan. Én ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!