Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak szerintem ment fel a...

Csak szerintem ment fel a kpop albumoknak az ára?

Figyelt kérdés

Eddig mindig 25 dollár között voltak,legjobb esetben a mini albumok 20 dollárok voltak. Most szinte az egész 30 dollár vagy több.

Lehet eddig is ennyik voltak,őszintén az én észrevételem szerint egyes kiadoktól az albumok sokat drágultak.

2020. okt. 12. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

attól is függ hogy melyik kiadó meg hogy mennyi szám van rajta vagy pedig mennyi cucc van benne

én pl azt vettem észre hogy sokkal több felesleges cuccot bele pakolna :D laminált meg lézeres foto kártyák minden egye tagról egy nagy pposzter meg még több fotó kártya egy nagy képes album maga a dvd egy kisebb poszter szerűség meg még valami extra ami változó

meg ugye egyes bandáknál több lett a kereslet és emiatt fel tolják az árat ez igaz minden termékre!

2020. okt. 13. 02:45
 2/6 A kérdező kommentje:

Hmm,mostonába nem rendeltem kpop albumot ebben az évben,most rendeltem meg azokat az Nct albumokat amik idén kijötték és előrendeltem azt ami tegnap jött ki.

Szerintem pont az SM-nél nem mondható el az a sok felesleges cucc,de már a Jyp-nál igen,bár én jobban szeretem,ha van benne pl. 3 photocard,mint egy :)

Csak már akkor is jobban nézz ki,ha pl 27 dolláros,mint 30 :D

2020. okt. 13. 06:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Romlott a világgazdaság. Mindenhol van legalább egy kis infláció.
2020. okt. 13. 17:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Én a bts termékeknél vettem észre. Konkrétan 2x annyiba kerül az öt évvel ezelőtti albumuk mint a bp legújabb albuma. Én ktown4un szoktam nézegetni, és ott vettem észre
2020. okt. 25. 22:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Bts termékeknél nem lepődök meg,akármennyiért árulhatnak akármit úgyis tudják,hogy megfogják venni szóval.
2020. okt. 26. 06:04
 6/6 anonim ***** válasza:
na igen az a 2 millió fan ki könyörgi a pénzt rá mindegy hogy mi történik!
2020. okt. 26. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!