Black Veil Brides army, mindent tudni akarok Andy Biersackről, meséltek?
Figyelt kérdés
Mindent amit lehet róla tudni érdekel (azonkívül, amit a google vagy a sztárlexikon ír róla) Munkássága, kedvenc hobbija, étele, (úgy tudom Vegán. Ez igaz?) kedvenc bandája, meg érdekességek róla. Mint pl láttam h egy koncertet úgy nyomot le h előtte eltörte a bordáját, meg h a levágatott haját ès egy beteg rajongónak adta stb... Jöhetnek a többi srácról is infók a banda magam is érdekel, de jelenleg Andy-re kattantam rá most, nagyon tetszik a hangja, imádom ahogy énekel, ez a rekedtes hang WOW ès pasinak sem rossz. A felesége is imádni való (ha tudtok róla is írhatok pár dolgot, az ő hangja is brutális, de sokan utálják ez miért van?) Nem tudok angolul, ezért kérem a BVB army segítséget!2020. okt. 8. 18:03
11/11 A kérdező kommentje:
Azért gondolod ezt, mert nem értek veled egyet? Igazán felnőttes viselkedés. Te vagy az aki pletykákra alapozva utál valakit, meg azért, mert idősebb a pasinál. Gondolj amit akarsz, nem fogok vitatkozni senkivel ilyen butaságok miatt. Szia.
2024. jún. 15. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!