Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valaki érti a magyar rap-et? LENT

Valaki érti a magyar rap-et? LENT

Figyelt kérdés
ma 1 kárpátia számot hallgattam és a video ajánlóbban megláttam fankdeli egyik számát(nem csipázom a rapet)halgattam a számot aztán a video ajánlóban láttam siska fankadelinek(vagy valami ilyesmi videot)szidta mint a bokrot siska és ekkor beirtam a keresőbe siska nevét elő találat halott finuccsi (O.o)és ott ugrált a hát térben fanka akkor rájöttem hogy siska és fanka két rivális csapat tagja akkor láttam hogy siskának van fent még 1 2007-es freestyle videoja amibe mc gőzt is szidja de akk mért votak az északon délen videoba mind a ketten és még busta mér szidja fankát NEM ÉRTEM de ha már annyi időt rábaxtam akk meg akarom má tudni a dolgokat
2010. aug. 7. 22:49
 1/7 A kérdező kommentje:
jah és régen busta fankával vot akk most átált siskáék hoz
2010. aug. 7. 22:51
 2/7 anonim ***** válasza:
www.hiphop.hu illetve www.nightchild.hu
2010. aug. 7. 22:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Ó, ez jobb sztori mint a Barátok közt... :)
2010. aug. 8. 11:02
 4/7 anonim ***** válasza:
biztos senki nem érti
2010. aug. 8. 15:20
 5/7 A kérdező kommentje:
ne legyetek már ilyen köcsögök
2010. aug. 8. 15:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi nem vagyunk köcsögök. Te írtad, hogy Kárpátiát hallgatsz, és nem csíped a rap zenét. Olyan nagyon rosszat nem mondtunk...
2010. aug. 8. 21:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Lényeg Siska Fankával egy bandába volt aztán kilépett később Bloose Broavazos lett és Fanka egy fórumon le oltotta mindennek , és akkor Siska pedig rapben kioktatta hallgasd:

Bloose Broavaz - Döghús

Siska Freestyle (1.-es)

Mind kettő erről szól! :)

Dátumot nézd !

2010. nov. 16. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!