Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van-e olyan nylon magos húr...

Van-e olyan nylon magos húr gitárhoz, ami a magas e, b, g húrok fém borítást kapnak?

Figyelt kérdés
Mert tetszik az, hogy ha végighúzom az ujjamat a basszus húrokon, akkor hangot ad ki.

2020. okt. 3. 23:06
 1/4 Mojjo ***** válasza:
87%
Nem hiszem. A vékony e és a h (nem pedig b, legalábbis, ha magyarul beszélünk) húr teljesen esélytelen. Azt el tudom képzelni, hogy esetleg létezik sodrott fémborítású g nylon húr, bár ilyet sem láttam még, pedig kellően húrfetisiszta vagyok.
2020. okt. 4. 00:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Tegyél rá szólógitár húrt. Nem nagy beruházás, egy próbát megér.
2020. okt. 4. 07:57
 3/4 bamboochatheone ***** válasza:
A nyakat meg eltöri 😃
2020. okt. 4. 10:19
 4/4 Mojjo ***** válasza:
Igen, fém húrokat eleve tilos nylonhúros gitárra rakni. Legalábbis, ha szeretnénk egyben tartani a nylonos gitárunkat. Ráadásul itt most pont semmi értelme nem lenne, mert a szólógitár húroknál sem sodrott a vékony e és a h húr.
2020. okt. 4. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!