Milyen adás megy a Rádió 1-en 6 előtt?
Figyelt kérdés
Reggel munkába menet hallgattam egy számot és azt szerettem volna megtalálni, Okt.02-án a rádió 1en, kb 5:45 és 6 között, viszont visszanézve nem találtam meg a számot, sőt ahogy az időt nézem hiányos a lista, De emlékszem még 6 előtt egy műsorvezető vagy kicsoda beszélt arról, hogy ő most lelép ugyanis kezdődik a balázsék, viszont erről sehol semmi adatot nem találok hogy ki lehetett úgygondolom segitene megtalálni a szám címét, a Medusa és dua lipa között szólhatott ugyanis ott 10p eltérés van.2020. okt. 3. 14:44
1/2 anonim válasza:
5 és 6 óra között helyi műsorsáv van, ezért nem találtad meg a listán. Szerintem írj a Rádió 1 helyi szerkesztőségének, ők biztos meg tudják mondani, hogy mi szólt.
2/2 anonim válasza:
Sajson ez a rádió 1 nem valami változatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!