Hogy működik a Weverse és a Weverse Shop?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Meg szeretném venni a jegyet a BTS MOTS ON:E-re, viszont még soha nem vásároltam innen semmit (elég új vagyok) és fogalmam sincs, hogy ez most hogy működik.
Megveszem a Weverse Shopban a jegyet, és akkor október 10-én 12:00-kor automatikusan tudom nézni a koncertet?
Nekem konkrétan minden idegen ebben az alkalmazásban, az angolom ennyire sajnos nem jó, hogy megértsem a leírást, tehát ha valaki elmagyarázná nekem, hogy ez mégis milyen módon működik, nagyon hálás lennék :)
Illetve még annyi, hogy nekem nincs ilyen "Membership" cuccosom, az nem baj, ugye? Bocsánat, de nekem ez tényleg nagyon idegen, pedig nem vagyok hülye, de ez túl bonyolult.
2020. okt. 1. 19:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!