Mi a véleményetek az Alma együttesről?
Hát szerintem borzalmas, be kéne tiltani, káros hatással van a gyerekekre és minden egyéb élőlényre is.
Én esetleg akkor hallgatom meg, ha esetleg kínozni szeretném magamat.
Youtube-on egyébként elég sok a dislike a zenéiken. Gondolom nem hiába.
Te tényleg ekkora lelkileg sivár ember vagy? :D
Ez egy kisgyerekeknek játszó együttes, nyilván nem én és nem te vagyunk itt a célközönség, és nem a sok kretén aki youtubeon diszlájkolgatja. De arra hogy gyerekek hallgassák szerintem tökéletesen rendben van.
Ha tényleg ilyen területen akarsz valami gyalázatosat megnevezni, akkor az szerintem a hupikék törpikék magnókazetta voltak. Bár lehet hogy te már nem abban a korszakban voltál gyerek, hogy találkozhattál ezekkel. :D
Hát nem tudom.
Most megnéztem a többi magyar gyerek együttest, és semmi problémám nincs velük.
Az Alma együttes klipjébe belenéztem megint, és rohadtul irritáló és kínos nézni. Biztos eltiltanám ettől a gyerekemet.
A többi gyereknek játszó együttes mint mondtam rendben van. De az Alma együttes gyalázatos, a gyerekemet elfogom tiltani ettől.
Akkor miért van ennyi dislike Youtube-on rajtuk? Nem csak én utálom!!!
Ha valami jó lenne, azon nem lenne ennyi dislike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!