A fiam mehetne ozorára?
2021-ben tölti a 18-at, és azzal szeretné a felnőtté válását megünnepelni, amiben persze támogatni fogom!!! És azért tettem fel a kérdést, hogy ha ő tenne fel nekem kérdést a fesztiválról, akkor tudjak neki válaszolni. :D
Gondolok itt a csajokra, cigire, társaságra..stb. szóval mindenre amit egy ilyen idős gyerek remél egy ilyen helyről
Kérlek ne nézzetek hülyének emiatt a kérdés miatt, csak engem ia megnyutatnátok vele!
És tudom milyen messze van még
Az Ozora magyarország leg emberbarátabb közössége.
Ott nem látsz csatak részeg embereket. Az összes itteni ember ilyen budhista szemmeliségű , az egész területen kb zéró szemetet találsz , mindenki mezitláb mászkál.
Van főzési lehetőség is , sőt konkrét csoportos főzéseket szoktak tartani.
Az ételek nagy része Vega vagy Vegán.
A jelenlévők minimum 70%-a külföldi, szóval nyelvtanulásnak is jó hely.
Drága , de mint minden fesztivál. Drog van , és lesz is. Nem erőltetik az emberre , nem drogozzák be akarata ellenére, de biztosan találkozni fog vele , fel fogják kínálni neki. Ne gondoljunk komoly dolgokra mint kokain vagy ilyesmi , főleg a gvarázsgomba , LSD szerű anyagok dominálnak. (A fű drága mivel azt kiszimatolja a rendőr kutya ).
A drog olyan szinten van jelen hogy minden 3. ember egy alkar hosszúságú cigit teker a földön ülve. A bent őrjáratozó ( "beépített" ) rendőröknek parancsba van adva hogy ne bántsák a drogozó embereket , csak is azokat figyelik akik eladnak vagy vesznek. (Haverom is ilyen beépített azért tudom)
Angolul érdemes tudni , habár a személyzet ugye magyar.
Térerő nem nagyon van a területen , csak is a magasabb pontokon.
Kisbolt is van a fesztivál területén , nyilván drágább mint egy normál bolt de nem vészes.
Összeségében egy nagyon barátságos környezet, talán az egyik leg biztonságosabb fesztivál. Viszont viselkedni kell !
Csak azért hogy drogozzon az ember , azért nem szabad oda menni!
(2x voltam már a fesztiválon )
Ozora egy nagyon emberbarát rendezvény, nem az a tipikus tömegfesztivál. Igen, rengetegen kábszereznek ott, de ezek mind normális emberek, akik így eresztik ki a gőzt. Nem erőszakos emberek, nem bűnözők, semmi ilyesmi. Igazából ha egyetlen fesztivál lenne, amire elmennék, az ozora lenne, pedig nem használok kemény drogokat.
Szerintem ha bízol a fiadban és ő elég felnőtt észben is, nem csak korban ahhoz, hogy ne csináljon butaságot, nyugodtan elengedheted.
Én ozoráról származom, és ha lehetett kimentem a fesztiválra.
A világ legjobb bulija.Az elsőn is ott voltam gyerekként 1999-ben az brutál volt.
2019-ben a 3 éves gyerekkel voltam kint. Nagyon kulturált hely, családbarát. És ha a világ goásokból állna csak, akkor az lenne a földi menyország. A drog meg itt sem több mint a többi fesztiválon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!