Volt olyan zene, ami felkapott volt, de te mégis utáltad?
Figyelt kérdés
2020. szept. 30. 16:02
3/16 A kérdező kommentje:
Konkrétabban!
2020. szept. 30. 16:56
4/16 anonim 

válasza:

Nem tudom ennél konkrétabban, az összes felkapott szám idegesít.
6/16 anonim 

válasza:

Hú, de mennyi! Most ami kapásból eszembe jut: Deszpacsító, Gangman Style ( ezt de rühelltem ); Dragostani de tei, vagy hogy kell írni; Kistehéntől a Szájbergyerek; Nézését meg a járását, és még sorolhatnám. Igazából nagyon ritka, hogy egy felkapott zene nekem tetszik.
7/16 anonim 

válasza:

Konkrétan az összes felkapott számot ki nem álhatom, vagy legalábbis nem tetszik.
8/16 anonim 

válasza:

Justin Bieber - Yummy
Harry Styles - Watermelon sugar
Csöcsök és segg [nem tudom kik adják elő]
Igazából az összes ehhez hasonló magyar szám nem szinpatikus. Nagyon kevés előadó van, aki értelmes szövegről énekel/rappel. A nagyja csak arról szól, hogy mi kutyák vagyunk, ők törnek előre, mi meg nyalhatjuk a seggüket, leszarják a negatív kommenteket, bebasznak, whiskey, wodka, a lányok kiskurvák... Stb.
Természetesen vannak kivételek, de nem szeretnék itt egy előadót sem megnevezni, nem szeretnék lavinát indítani.
9/16 anonim 

válasza:

Általában az aktuális nyári slágerek mind ilyenek lesznek nálam, de főként azért mert a csapból is az folyik.
10/16 anonim 

válasza:

Doja cat-say so
Albatroz
Meg még egy pár amiknek az címét nem is tudom de ha meghallom a hideg ráz és már kapcsolok is el 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!