Tatabányán hol van olyan gitárbolt, ahol tudok húr-t venni és rá is rakják a gitárra? Részltek >>
Történet:
Van egy gitár hangoló program a gépen. Nagyon jó, tényleg szépen be lehet vele hangolni a gitárt.
Nem játszottam kb. egy hete és ma amikor elővettem, azt láttam, hogy az A húr el van szakadva.
Tudom, hogy ez nem ide tartozik, de azért szakdhatott el, mert túlságosan meghúztam? Viszont nem játék közben, hanem amikor el volt rakva, akkor szakdt el.
A gitár egy Valencia CG150K.
szerintem készletet vegyél, ha darabonként veszed meg, akkor ki fog szólni az új húr.
Kezdőknek legtöbbször az 1800ft-os D'Dario húrokat szokták ajánlani, az elég jó nekik, attól már csak felfelé kapsz jobb húrokat. És, bármelyik hangszerboltba beviszed, fel fogják húrozni, jó drágán, vagy 800-1000ft körül, annyit nem ér meg, szerintem tanuld meg hogy hogy kell húrozni, hasznos lesz az később:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!