Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerinted kik a legtúlértékelt...

Szerinted kik a legtúlértékeltebb zenészek, zenekarok?

Figyelt kérdés
Nem elsősorban a mai divatzenékre gondolok, hanem kevésbé magától értetődő előadókra. Magyar és külföldi is jöhet.
2020. szept. 13. 15:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Vagy talán csak simán nem tetszik nekik. Van például egy (kissé sznob) haverom, aki szerint az utolsó vállalható lemezük az Atom Heart Mother volt, és mindent ami utána jött "pszeudo-intellektuális easy listening popzenének" tart.

2020. szept. 15. 21:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez meg egy másik szélsőség...🤷‍♀️

De azt általánosságban ki lehet jelenteni, hogy sokan nincsenek tisztában azzal, mit is vitt véghez valójában a zenekar, és sokak számára csak az említett két szám és környéke létezik a Pink Floyd név alatt

2020. szept. 16. 01:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hú nem akarok megbántani senkit mert rajongtam ezekért én is de KISS, Iron Maiden, Bon Jovi, LGT, Pál utcai fiúk, Red hot Chilli pepers de még a Nirvana amit imádtam túl volt értékelve.

A legnagyszerűbb amit utólag értékelek pedid korábban majdhogynem útáltam a Pink floyd és gitárszólójai, Kispi de őt mindig szerettem, valamint Hendrix.

2021. jan. 28. 03:06
 14/15 anonim ***** válasza:
78%
Kb. mindegyik, akiket orrba-szájba nyomatnak
2021. márc. 5. 20:50
 15/15 anonim ***** válasza:
bts
2022. szept. 30. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!