1/7 anonim válasza:
Mire gondolsz? Hogy a 4,99 eurós havidíj lesz-e 4,49 euró? Vagy adják-e ingyen? (1 hónap ingyen van egyébként, ha ez számít.)
Egy pizzát nem kapsz a havidíj áráért, szerintem ilyenkor kár akciókra várni.
2/7 A kérdező kommentje:
Okés, még nem voltam, csak régebben sok reklámot hallottam és gondoltam hátha most is lesz éves vagy ilyesmi kedvezmény.
2020. szept. 9. 11:20
3/7 anonim válasza:
Ha számít egy ilyen tételnél, hogy lesz e kedvezmény vagy sem, akkor ne fizess elő szerintem.
4/7 A kérdező kommentje:
Szeretnék előfizetni. Sajnálom, spórolós vagyok és gondoltam egy kérdést megér előtte.
2020. szept. 9. 12:11
5/7 anonim válasza:
Nincs ezzel baj, de hosszú távon nem fogsz ezen spórolni úgysem, hiába jöhet valami beetető akció. Ha számít havi 1800 Ft, azt sok mindenen meg lehet spórolni, ha kell.
6/7 anonim válasza:
Vannak olcsó módszerek, de nem garantált a sikerük. Ahogy megveszed a szürke Windows kulcsot 80 ezer helyett 1500 forintért, vagy bármelyik vírusirtó éves licencét 90%-kal olcsóbban, Spotify éves előfizetést is lehet venni 1600 forintért, ebay környékén nézelődhetsz. Csak döntsd el, hogy bevállalod-e az esetleges pénzkidobást, ha mégsem működik vagy épp bevonják idő előtt.
7/7 anonim válasza:
Karácsony előtt valamivel szokott lenni olyan akció, hogy 0.99 euróért 3 hónapra fizethetsz elő, ha új vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!