1998-ban mely zenék voltak népszerűek?
Mely énekesek/együttesek, és mely számaikkal? Mik voltak a slágerek abban az évben? Ki mire emlékszik?
Magyar/külföldi egyaránt
Ami igazán sléger volt, az Celine Dion: My hearth will go no.
98-as a U2: The sweetest thing-je és Green Day: Time of your life-ja is és Natalie Imburglia: Torn-ja.
Volt még R.E.M. és Cranberries is.
Haza oldalról kihagyhatatlan: https://www.youtube.com/watch?v=o4hOWOvsm3w
Amúgy 1998 nagyon gagyi volt zeneileg. Futószalagon gyártották az előadókat nemzetközi szinten is. Akkoriban mentek a fiúbandák, ahol nem a zene kvalitások számítottak.
#2, Ha a mainstream zene legkommerszebb szekcióját nézed, akkor mindig gagyi volt a zene. :'D
Egyébként az R.E.M.-et es a U2-t nem mondanám gagyinak. De ezek mellett ugyanúgy voltak még remek előadók, egyik legkorszakalkotóbb zenekar a Radiohead akkor robbant be, nem mellesleg az alternatív rockon kívül a britpop, mint a korszak másik ismert műfaja is elég sok kincset rejt magában.
#4!
A kivételeket soroltam fel! :)
A slágerlistás előadók 95%-ra már nem is emlékszünk.
Ebben az időszakban volt sláger a Napolaj c. mű... aki eléggé sokat elmond a színvonalról. :)
A mainstreamen kívül mást nem nagyon lehetett hallani. Radioheadről sem tudom, hogy hány emberhez jutott el az országban.
Madonna- Frozen (ez például tetszik)
Aqua- Barbie Girl (na ettől hánytam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!