Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van-e olyan szólista, akit...

Van-e olyan szólista, akit Egyednek vagy Medárdnak hívnak?

Figyelt kérdés
Szeptember 1-je Egyed napja. Ha egyáltalán van olyan énekes vagy zenész, akinek most van a névnapja, neki csak a művésznevét ismerjük, a valódi nevét nem tudjuk. Tavaly, amikor kiesett az X Faktorból a Bagdi Enikő, akkor csak fiúk maradtak versenyben. Az öt fiú közül egyiknek a neve sem volt se Egyed, se Medárd, se Vendel.

2020. szept. 1. 15:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom...
2020. szept. 1. 23:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Sok olyan énekes van, akiknek csak a művésznevét ismerjük, s nem tudom, hogy nekik mikor van a névnapjuk. Még az X Faktor fiúzenekarainak a tagjait sem ismerem. Ha egyáltalán valahova le van írva, hogy melyik fiúzenekar kikből áll össze, akkor a tagoknak a művésznevük van leírva.
2020. szept. 2. 15:57
 3/10 anonim ***** válasza:
És ez miért lényeges? Olyat is fel akarsz köszönteni, csak mert híres, akit nem ismersz vagy nem rajongsz érte?
2020. okt. 28. 18:59
 4/10 A kérdező kommentje:

János napon (december 27-én) János nevű énekeseket hallgatok, Katalin napkor (november 25-én) Kovács Katit, vagy a Kati és a Kerek perecnek azokat a számait, melyeket a Nagy Katalin énekelt. December 6-án Fenyő Mikit vagy Varga Miklóst szoktam hallgatni.

Emlékszem, amikor a rádióban vagy egy zenecsatornán Ákos nap volt, s akkor vagy Bonanza Banzai vagy Ákos dalokat játszottak.

2020. okt. 29. 13:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
🤦‍♂️ Megrögzött fétis!
2020. okt. 29. 16:37
 6/10 A kérdező kommentje:

Már lehet jelentkezni az X Faktorba. Ha netán jelentkezne Genovéva, Orbán, Medárd, Egyed, Vendel vagy Luca nevű énekes, akkor nem biztos, hogy a zsűri őket engedné tovább a fiúk, illetőleg a 25 év felettiek kategóriába.

Lehet, hogy a zsűri a 25 év felettiek és a zenekarok kategóriába megint olyan előadókat fog engedni, akik nekem nem tetszenek.

2021. febr. 15. 08:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A névnek ehhez semmi köze, a zsűri tehetség alapján dönt! Hogy Neked pont Ők nem tetszenek, akik továbbjutnak, pusztán véletlen egybeesés!
2021. febr. 17. 00:14
 8/10 A kérdező kommentje:
A név azért érdekel, mert azt szeretném, ha minden jeles napon valamelyik énekesnek névnapja lenne! Amikor nincs jeles nap, akkor nem baj, hogy senkinek sincs névnapja.
2021. febr. 17. 12:33
 9/10 A kérdező kommentje:
Tegnap Szervác volt, ma meg Bonifác van. Ha egyáltalán van olyan énekes, akinek tegnap volt vagy ma van a névnapja, akkor biztos, hogy neki csak a művésznevét ismerjük.
2021. máj. 14. 13:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Ha egyáltalán van olyan énekes, aki ma ünnepli a névnapját, neki csak a művésznevét ismerjük.
2021. máj. 25. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!