Szeretnék énekelni hobbi szinten, lehetséges lenne ez?
Sziasztok.
Pár hete jöttem bele az éneklésbe igazán, de csak így magamnak és barátnőmnél is énekelgettünk. Érzem magamban, hogy képes lennék szépen is énekelni, de közben meg félek, hogy tiszta hamis, nagyon tompa, fa agy nem tudom hogy írjam le hangom van ami nem lenne elég énekléshez. Életem során pár ember már mondta, hogy jól énekelek amin meglepődtem. Csak úgy elénekelgettük a gyakorlaton és egykori barátnőm szerint is jól énekelek, jó énekhangom van. Bár kétlem. Saját hangomat még nem hallottam annyira. Általánosban is szerettem énekelni, bár akkor azért volt kicsit kínos, mert csendes voltam, ma már nem. Mindenféle zené kedvelek, nem tudok jelenleg választani milyennel kezdjem el. Csak úgy hobbi szinten szeretnék énekelni, mert nem vágyom hírnévre vagy ilyesmi :D..Hogyan kezdjek neki, utoljára általánosban volt ének óra és ott se igazán vágtam a kottákat, kottaolvasást stb. Szerintetek bele vágjak? 24 éves lány vagyok. Jelenleg nincs hobbim, ezért szeretnék egyet és ezt élvezem is. Bárki meg tud tanulni énekelni? Akármilyen hangja van? Asszem ennyi :D.

Én is magánénektanárhoz járok, nagyon segítőkész.
Igazából nem hobbiként vagy tanulásként, fejlesztésként megyek hozzá, hanme mert igazán szeretek, és tudok is énekelni és ő segít felkészülni a fellépésekhez, valamint nagyon jó társaságot nyújt.
Csak ajánlani tudom.
Látom, még régebbi a kérdés, ezért gondoltam megkérdezem, hogy jársz-e tanárhoz? Ha gondolod, szívesen segítek bármiben:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!