Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A gitáromból kijövő két...

A gitáromból kijövő két szálat, hogyan kössem oda a jack csatlakozóhoz? -képek csatolva-

Figyelt kérdés

Na,ezt akarom bekötni, de recseg meg zúg, mármit csak úgy rátekertem ahová kell. Na de, ha recseg megzúg,akkor oda kell cínezni? Akkor már zaj mentes lessz? Az vajon meg oldja a problémát? És egy mellékes kérdés... Miért zúg ha csak rácsavarom, ha cíneződik akkor nem? Na de mit gondólsz? A cínezés végül is megoldja ezt a problémát? [link]

[link]

[link]

2020. aug. 27. 11:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szimte Gondoltam enyém is olyan volt annó,

2es és a 9es vagyok.

2020. aug. 29. 19:50
 12/19 anonim ***** válasza:

Akkor a pákával sem lesz probléma. :-) Az enyémet éppen a mész marta meg, ezért jelenleg kényszerpihen a gitárom.

A fekete kábelt kösd arra amelyik a jack dugó szárával érintkezik, a fehéret pedig azzal amelyik a jack dugó hegyével. Felesleges szigetelni hiszen nincs ott benne semmi amivel zárlatba menne.

2020. szept. 4. 02:28
 13/19 anonim ***** válasza:
De amúgy hallottatok már olyanról, hogy kesztyű?
2020. szept. 4. 11:09
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem mindenki szeret/tud kesztyüben dolgozni.
2020. szept. 4. 11:17
 15/19 A kérdező kommentje:
Ja, én sem szeretek kesztyűbe dudálni.Bocsi... Dolgozni. Idegesít nagyon. Ma de ez mind mellékes. Tudom, melyiket hová kell bekötni, de a kérdésem lényege, hogy miért zúg, és a zúgást megszünteti-e, ha oda forrasztatom valakivel (mert nekem nincsenek olyan eszközeim)?
2020. szept. 4. 11:53
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem szünteti meg, más a baja,sajnos.
2020. szept. 4. 11:57
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem lehet a pickuppoknak baja. Hogyan is lehetne? Na de, amikor el hoztam a cuccost, vissza akartam kötni a csatlakozot, de rá jöttem, hogy inkább ne, mert zúg mint a ... akármi... Szerinted ha nem ott a baj, akkor hol lehet?
2020. szept. 4. 12:29
 18/19 anonim ***** válasza:
Most jut eszembe hogy nekem volt olyan hogy ez a kábel ki lett cibálva mint neked és a potméter fülét belül ráhajlította a másikra. Tehát szerintem inkább zárlat miatt zúghat neked is. A pickup nem csesződik el olyan könnyen hacsak nincs kitépve az is. Jó volna ha meg tudnád belül nézni hogy mizujs ott.
2020. szept. 8. 05:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Jó már?
2020. szept. 8. 05:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!