1/19 anonim válasza:
Jelenleg a Pandora’s Box a Nct 127-től. De változó.
2/19 anonim válasza:
Nekem nincs konkrét kedvencem, inkább olyanok vannak, amiket bármikor meghallgatok, mert nagyon szeretem. Elég hosszú lenne most felsorolni, mert rengeteg bandának a zenéjét szoktam hallgatni.
Kérdező, neked van kedvenc kpop dalod?
3/19 A kérdező kommentje:
Még csak most ismerkedek a műfajjal (du 3 óta az megy laptopról)
2020. aug. 27. 01:03
4/19 anonim válasza:
Kifejezetten kedvencet én sem tudnék írni, nagyon sok van kb egy szinten, plussz erősen hangulat függő is a dolog
5/19 anonim válasza:
BTS - Idol. Nem csak kpopon belül.
6/19 anonim válasza:
Nagyon sok kedvencem van, van időszakos és állandó is. Viszont most a Stray Kids - MIROH dala ugrott be először, amikor nagyon jó kedvem van elég sokszor hallgatom.
7/19 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire esik bele a kpop pop részébe, de már kb. január óta Sik-K - Fire. Tényleges popszámok közük pedig most a Wannabet hallgatom sokat az Itzytől, de kedvencnek azért nem mondanám. Nem tudok választani:')
8/19 anonim válasza:
Nekem mindig változik! xD De jelenleg talán az Infinite-Be mine-t mondanám. Nem mostani dal, de klasszikus
9/19 anonim válasza:
Nekem 2NE1 Come Back Home és a Go Away maradnak a kedvenc kpop számaim,sok emlékem fűzödik hozzájuk és a mai napig szívesen hallgatom.
10/19 anonim válasza:
Csak párat írok, mert nagyon sokat nagyon szeretek és nem igazán vannak "kedvenceim".
Title trackek közül Super Junior - Black Suit, Sunmi - Gashina, ill. iKON - Love Scenario. Régebbiek közül Brown Eyed Girls - Abracadabra és Boa - Valenti.
B-side-ok téren az EXO következő számai: Chill, Forever, Gravity, Trouble. Régebbi B-side-ok nem nagyon jutnak eszembe hirtelen.
Különdíj a nemrég megjelent Gunshotnak a KARDtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!