Mi a véleményetek erről zenéjéről? TÖBBI LENT!
Figyelt kérdés
Nekem elég negatív véleményem van róla, kíváncsi vagyok a tieitekre.
Nia - Flex című számáról van szó. Link: https://www.youtube.com/watch?v=whd3L_nNYPY
2020. aug. 25. 20:05
1/7 anonim 

válasza:

Csak egy újabb 1-2 hangból álló monoton tucat rapzene.
2/7 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele. Egy újabb női "rapper" aki egy teljesen átlagos hanggal rendelkezik és előad egy bugyuta tucatzenét. A dalszöveg értem én mit akarna jelenteni, de teljesen bugyután van megírva. Szerintem.
2020. aug. 25. 20:20
3/7 anonim 

válasza:

Szövegileg semmit nem ad át, zeneileg sem a legmagasabb szinten van, talán a videóklip ami átadhat valamit, de az is csak az erekció.
De mivel fülbemászó, és nagyon kemény, menő zene (amúgy nem) ezért eltudom képzelni hogy ebben az országban befog futni, mivel itt ilyenekre van igény sajnos (nem említek más neveket, ígyis lefognak pontozni:D)
De egyébként ilyet bárki tudna csinálni egy normális háttérrel mögötte, nem is értem mit gondolnak...
5/7 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy egyetértetek velem. Szánalom, hogy ilyenre van igény, szerintem.
2020. aug. 25. 21:03
6/7 anonim 

válasza:

Nincs ebben semmi furcsa, nagyjából ugyanazt csinálja, mint a legtöbb magyar rapper: a felkapott külföldi előadókat próbálja utánozni. Mellesleg szerintem az is elég szánalmas, hogy az a dal címe, hogy "Flex".
7/7 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!