A wonderland dance practicjában ki az a kék inges srác?
Figyelt kérdés
Trollok kerüljenek.
Mostanában kezdtem jobban felfigyelni az Ateezra. Ma néztem meg több dancet is. De ő valamiért nagyon megragadta a figyelmemet. [link] Erre gondoltam konkrétan. Előre is köszi a válaszokat! :)
2020. aug. 22. 15:15
1/4 anonim válasza:
Nem tudok segíteni, nem követem a bandát, de lépj be néhány fancsoportba Facebookon, ott fognak segíteni.
2/4 anonim válasza:
Aki ~2:39-nél elől áll, ha minden igaz San :) (ugye rá gondoltál? volt még más is kékben, csak neki alatta volt egy fekete póló)
(a fiúkat nem igazán ismerem, ezért csak tippelni tudok, de van pár számuk, amit szeretek hallgatni)
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, rágondoltam. Köszi!
2020. aug. 22. 17:27
4/4 anonim válasza:
Én nemrég figyeltem fel igazán rájuk :D mikor debütáltak, akkor hallgattam 1-2 számukat, de most már totál szerelmes vagyok Seonghwa-ba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!