Mit jelent számotokra a zene?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon fontos. Bárhogy érzem magam, ( legyek vidám vagy szomorú) a zene mindig jól esik. (Elég fura mondta lett...)2010. aug. 4. 21:28
2/7 anonim válasza:
nekem is.
szinte mindig szól a zene,és már úgy érzem meghalnék nélküle.
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor úgy tűnik, nem vagyok egyedül :)
2010. aug. 4. 22:05
4/7 anonim válasza:
Szerintem olyan, mint egy lételem. A levegő és a víz után biztos ott van a sorban :) Ha kikészülök, csak beteszek egy számot, és máris azt érzem, képes vagyok folytatni. Ha boldog vagyok, tovább dob a hangulaton. És közelebb visz mindazokhoz, akik szintén így éreznek valami iránt
5/7 anonim válasza:
én sem tudnám elképzelni a mindennapokat zenehallgatás nélkül:) mindig olyan számokat hallgatok amilyen a hangulatom...ha itthon kell csinálni valamit nem vagyok hajlandó zene nélkül:D lehet hogy tényleg lételem mert kb. 2 nap után elvonási tüneteim lennének:P:D
6/7 anonim válasza:
MIndent, nélküle elég nehezen tudnám elképzelni a mindennapokat. Akármilyen hangulatom van, rögtön a zenéhez fordulok. A szövegek erőt adnak nekem, ha le vagyok lombozódva, vagy segíteni kicsit depizni. És persze, az utazás is unalmas lenne :D
7/7 anonim válasza:
Sztem ha nem lenne zene, akkor mi, emberek sem élhetnénk, mivel zene nélkül lehet élni, de nem érdemes :)
Egy csomó példát lehetne felhozni mikor, mire jó, pl ha jó kedvem van, ha rossz kedvem van, szeretkezés közben, edzés/kocogás közben, vezetés közben, bármilyen házimunka is jobban megy, ha zene szól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!