Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Előfordult-e már veletek,...

Előfordult-e már veletek, hogy első hallásra beleszerettetek egy zenébe?

Figyelt kérdés

Milyen gyakran fordul ez elő nálatok és milyen stílusú zenéknél jött általában elő?

Előfordult már, hogy egy általatok eddig hanyagolt, mellőzött zenei stílust kedveltetek meg hirtelen emiatt?

2020. aug. 8. 13:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nagyon gyakran. Szinte nincs is olyan zene ami ha elsőre nem tetszett másodjára már igen. Az utolsó kérdésre a válasz:nem. Alternatív, rock hallgató vagyok. 16/L
2020. aug. 8. 14:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Velem gyakran előfordult az ilyesmi. Ha első hallásra nem tetszik egy zene, a későbbiekben se fog megtetszeni.

Így kedveltem meg a black metált és hardcore technot is.

2020. aug. 8. 14:35
 3/6 anonim válasza:
100%

https://www.youtube.com/watch?v=oRkRwL0vjOg

Igen! Bár a zenekar nagy kedvencem, ismerem a munkásságát. Az énekesnő elvarázsol, rabja vagyok a hangjának, lényének, mindenének! :)

Rocker vagyok, a keményebb zenei vonallal, szóval nem volt nehéz megszeretnem a Jinjert. :) Azonnali és örök szerelem! <3

2020. aug. 8. 14:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Rengetegszer. Általában ha egy albumról azt gondolom hogy rossz vagy közepes akkor nem is adok neki még egy esélyt. Egyszerűen túl sok zene van ahhoz a világon, hogy valami olyat hallgassak ami elsőre nem jött be.
2020. aug. 8. 15:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én általában úgy vagyok vele hogy egy jó zenéhez idő kell míg az ember befogadja.

Nyilván van hogy néha megfog első hallásra 1-1 zene, de azoknak maximum a dallama és sokadik hallgatás után már nem tartogat újdonságot ezért unalmas is.(popzene pont ezért az, műfajtól függetlenül)

Egy nehezebben hallgató, komplex zenének kevés az 1 hallgatás, ahogy egy egész albumnak is kell 3-4 vagy annál több.

Kedvenc albumaimmá azok váltak amiket az idő bebizonyított, ilyen volt a Blackwater Park például amit 1 év után vettem elő és leesett szó szerint az állam, pedig eleinte nagyon nem állt össze a kép.(mondjuk hozzáteszem hogy nem tartozik a könnyű esetek közé az Opeth zenéje)

Aztán az Operation:Mindrime, Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory, Anthems to the Welkin at Dusk, The Odyssey, Colour The Small One, Reign In Blood a teljesség igénye nélkül aminek adtam nagyjából 10-15 hallgatást.(azokra már nem is nagyon emlékszem amire elsőre bejött és most is hallgatnám)

2020. aug. 8. 16:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Velem már sokszor előfordult. Konkrét stílust nem igazán tudnék kiemelni, mert teljesen eltérő műfajoknál is előjött. Általánosságban viszont elmondható, hogy az olyan dalokba "szeretek bele" első hallásra, amik nagy hatással vannak rám érzelmileg.

Igen, az is megesett, hogy megkedveltem emiatt egy olyan zenei stílust, amit korábban nem igazán hallgattam.

2020. aug. 8. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!